Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az valóban igaz,hogy egy párkapcsolatban alap dolog a szopás és a nyalás?
#10: #8-as vagyok
nem alap a nyalás és a szopás sem, van akit taszít, vagy épp az adott lány/nő/fiú/férfi nem igényli
nekem is volt olyan partnerem aki megmondta, hogy ő utálja a nyalást, csak kézzel simogattam, nem is erőszakoskodtam vele, hogy "márpedig alap dolog"
12es
Értem én mit mondasz, de a szex része ez is. Másképp hiányozni fog. Meg ha a nyalást nem is engedi, de nekem a szopásra szükségem van pl férfiként, ez van.
#12: szerintem valamit félreértettél.
Korábban is leírták többen is már, hogy kivételek természetesen akadnak, mind bárhol bármilyen témában. Alapdolog, hogy sávváltáskor indexelni kell. Van olyan aki mégsem teszi? Hát ez kb ugyanaz. Attól, hogy alapdolog, még akadnak olyanok, akik nem szeretik. Nem attól alap valami, hogy kivétel nélkül mindenkire "kötelező", hanem hogy a nagy többség számára az.
Attól nem dől meg a sztori, hogy találkoztál már kivétellel.
#13:
ezért kell megfelelő partnert találni akivel azonosak a vágyak
Nem.
Egy kapcsolatban azt kell, és szabad tenni, ami mindét félnek kölcsönösen jó. Ha már valamelyik félnek olyat "kell" csinálni, ami számára taszító, az távolról sem nevezhető ideálisnak.
Persze, van úgy, hogy két ember igényei eltérnek. Ilyenkor több forgatóknyv is létezik. Vagy az egyik fél enged a nyomásnak, és megteszi azt, amitől lehet, hogy undorodik. Bár ezt én semmiképp nem nevezném egy egészséges, egyenlő kapcsolatnak. Aztán lehet bizonyos kompromisszumokat kötni. Vagy le lehet mondani azon örömszerzési forrásokról, amik az egyik félnek kellemetlenek. Létezik sok egyéb kielégülési forma, attól, mert ezek közül az egyik kiesett, még simán lehet kielégítő nemi életet, és boldog párkapcsolatot élni. Ha pedig annyira hú, de lényeges, hogy a pasi le legyen szopva, akkor opció még a szakítás is. Aztán majd a pasas talál magának olyan nőt, aki szeret szopni, a nő meg talál magának olyan pasit, aki nem a szopásért fogja szeretni.
#10 "A perverziókra, parafiliákra viszont egyértelműen igaz amit mondtok"
Az, hogy mi számít perverziónak, az nagy mértékben függ az éppen aktuális szokásrendszertől. Pár évtizede az orál még meglehetősen pererz dolognak számított. Az anális együttlétről nem is beszélve. Legalábbis Európában, mert ugyanakkor Ázsia bizonyos részein már a középkorban is elterjedt dolognak számítottak olyasmik, amiket ma mi perverziónak tartunk. Nincs értelme tehát ez alapján ítélkezni. Két ember intim együttléte pont olyan doolog, ami csak rajtuk múlik, nincsenek külső elvárások és szabályok.
A lényeg, hogy egy kapcsolatban egyik fél sem érezze rosszul magát a szexuális igények és elvárások miatt.
#19: bocs, de ez konkrétan nem igaz. "Pár évtizede az orál még meglehetősen pererz dolognak számított" Már az ókorban is teljesen bevett dolog volt, és nem csak az egyébként valóban deviánsnak számító Római Birodalomban...
Az anális szex nem jó példa, mert az sem számít perverziónak, már elég régóta, viszont mivel az sokak számára kellemetlen, fájdalmas stb lehet, ezért ott teljesen természetes, hogy alapdolog a közös beleegyezés.
Azzal teljesen egyetértünk (és ha ez nem jött le, akkor a hiba nem az én gépezetemben van...), hogy minden csak akkor jó, ha mindkét fél számára elfogadott, de ettől az még tény marad, hogy a nagy többség számára az orális szex ilyen.
Még egyszer, utoljára: attól, hogy léteznek olyan emberek (ha nem is túl sokan) akik valamilyen okból elutasítják az orális szex valamely formáját, még nem igazolja azt a tézist, hogy ez nem alapdolog.
Ne keverjük a szezont a fazonnal...
Senki nem mondja, hogy ha te nem szereted, KÖTELEZŐ megtenni, természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!