Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A Budapesti Glory Caféról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Budapesti Glory Caféról vélemény? Figyelnek a gumi használatra? Milyen a férfi felhozatal?

Figyelt kérdés

2021. júl. 7. 01:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

#9: biztos, hogy soha többé nem megyek oda:D akkor is csak azért voltam, mert hajtott a kíváncsiság, swinger klubok után meg akartam nézni ezt is.

#10: igen a swingerek két fokkal jobbak, bár nekem ott is igénytelen a társaság nagy része. Mondjuk ez klub függő is. De a higiénia, tisztaság ezeken a helyeken se annyira megfelelő. Persze egy ilyen helyen nehéz is ezt fenntartani. Lehet csak én vagyok túl érzékeny erre, hogy nem nagyon akarok hozzáérni semmihez, amit előttem használtak, összeizzadtak vagy hozzáért másnak a csupasz bőre stb

2021. júl. 7. 13:09
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Hát nem tudom... Szerintem egy nő ilyet nem mond hogy "pisálni ".

Főleg amelyik igényes.

2022. nov. 8. 23:41
 13/14 anonim válasza:
Én is megakadtam rajta: pisálni / haver / farkam - fura egy nőtől ezek a szavak. Lehet nem is nő írta..
márc. 13. 01:49
 14/14 anonim ***** válasza:

12,13:

Milyen jó hogy itt a GYK-n megy egyeseknek az a sport, hogy kötekedjenek.

Ahelyett, hogy azt értékelnétek, hogy egy nő vette a fáradtságot, és adekvált választ adott. Nem is spórolva a mondatokkal.

Bennem fel sem merült, hogy nem nő írta.

Netán Ti voltatok a helyen, hogy kétségbe vonjátok a beszámolót? Vagy csak a kanapén ülve okoskodtok?

máj. 18. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!