Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bocsi, de miért mondják itt sokan, hogy a 16 centis farok átlagos?
a példád tökéletesen illusztrálja, hogy mennyire fogalmatok sincs a centikről.
vegyél elő egy vonalzót, és nézd meg, hogy mekkora a 13 centi. és fogj rá arra a vonalzóra.
aztán gyere vissza ide, és írd meg szépen, hogy hány centi is lógott ki egészen pontosan.
ha egy nőnek a kezében eltűnik egy farok, akkor az kb. 9 centi körül lehet.
ennyit a realitásokról.
30as vagyok. Jo, hulyen fogalmaztam, gondoltam hogy valaki belekot. A makkjat nem szamitottam bele, meg nyilvan millimeterek azert voltak, csak azt akartam ezzel kifejezni, hogy a 21 cm es a 16 cm utan furcsa volt. Mert erezheto volt a kulonbseg. De ezzel nem megbantani akarok senkit, ez csak szimpla teny.
tegyél már fel egy képet valahova a kezedről, amivel ráfogsz egy vonalzóra, jó?
csak a hecc kedvéért. úgysem sokan láttak még itt 6 centi hosszú makkot.
#30 vagyok
Hát halljátok... Lehet tényleg kamuztak nekem :D mert én nem mértem nekik, ez saját elmondásuk.
Nem tudom akkor mekkora farka lehet aki 13-at mondott, de hogy a makkot nem beleszámolva kb tenyérnyi volt neki, az tuti.
Bocsi akkor ha hülyeséget beszéltem, ezek alapján mostmár tényleg reálisabb amit ti mondtok. (De basszus akkor lehet 13 cm-nél is kisebb volt neki? -nem mintha szexben számított volna- )
sikerült!
egy eltévelyedett lelket megmentettünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!