Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik jobban szeretik a nagy (16+cm) pénisz méretet mi az ami miatt számotokra jobb a nagyobb mint a kisebb?
Első barátom vékony volt, kidörzsölt. Második vaaastag, hosszú. A behatolás lassan kellett hogy történjen és ha nagyon felizgatott előtte akkor volt rá példa hogy csak attól elélveztem, hogy belémtette. Az az érzés hogy teljesen kitölt, leírhatatlanul jó, viszont vadulni nem tudtunk mert fájt ha túl gyorsan mélyen mozgott , és volt pozíció ami szintén nem esett olyan jól.
Harmadik, jelenlegi normál szerintem pont puzzle összeillünk. Nagyon sok felé lehetőség rejlik benne, lehet vadulni, mindem pozíció jó és élvezetes. Hosszan tudjuk nyújtani az orgazmust, és mindig elmegyek.
Néha eszembe jut az jó érzés amit a nagyon vastag (semmi gumi nem ment rá az xl se) okozott, de oaszessegeben a normállal változatosabb a szexuális életem.
Nyilván mindez tartozik egy személy is ami befolyásolja de moat csak a méretre válaszoltam
Jobban is néz ki, jobb érzés megfogni vagy akár ha benned van.
Meg amúgy is mit csinálsz egy kis farokkal?😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!