Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek mennyire szeretitek a chatszexet? Próbáltátok-e már? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2021. júl. 6. 11:43
3/12 anonim válasza:
Én szívesen csinálom mert izgat. Viszont csak azzal akivel járok.
5/12 anonim válasza:
Amint látod a csajok itt nem veszik jó néven a chatszexet! Pasi vagyok és chatszex közben ismertem meg egy lányt aki hát öööööö, legyen annyi elég, hogy nagyon izgató tudott lenni :)
6/12 anonim válasza:
5
Nyilván. De aztán felébredtél...
😂😂😂
7/12 anonim válasza:
Egy férfival élveztem itt nagyon, de hogy annak vége, így most férjem köztudatába kezdem bevezetni.
Bár kis továbbképzés ráférne az előző levelezőpartnerem után, de vele legalább nem csak "üres fecsegés". Hanem tettek is követik az írást. :)
Persze idegennel is megvolt a maga előnye, izgalma. Élvezetes volt a kis új, kis más.
De most legalább nem baj, hogy mindketten házasok vagyunk 😂😂
Ne írjatok, már nem megyek bele ilyesmibe
8/12 anonim válasza:
Hát abban nemtudom mi a jó. Engem nemizgat
9/12 anonim válasza:
Konkrétan mit takar a chat sex? A telefonszexet és kamera szexet ismerem. Ez viszont új.
10/12 anonim válasza:
Ugyan nem hölgy vagyok, hanem férfi. Szivesen beszélek forrobb témákról lányokkal, de kell hozzá egy jó beszélgetöpartner is. Ha az illetö csak szavakban válaszol, meg durrbelebumm hozzáállással irja meg, akkor nem is érdekel a dolog. Viszont ha a forro téma átcsap szexuálisabb tartalomba(pl merészebb képek snapchaten), akkor simán átmegy a dolog szexchatbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!