Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez az új lmbtq ellenes pedofil...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az új lmbtq ellenes pedofil törvény mit takar? A szexuális életre is kiterjed? Ha nem kkor miért mossák össze a pedofiliával?

Figyelt kérdés

2021. júl. 6. 10:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
#18-as, látom, még mindig az unintelligens tábort erősíted. Szerinted, ha valaki nem áll ki az egyik dolog mellett, akkor csakis annak az ellentéte mellett lehet? Az eszedbe se jut, hogy valaki pártatlan? Nyilván nem, mert annyi eszed van, mint egy marék szárított lepkének és még ezzel is túlbecsüllek. Agyatlan troll vagy. Komolyan, én az internet-használatot is egy intelligencia-teszthez kötném, csak akkor lehet, hogy nem lenne akivel vitatkozhatnánk itt…
2021. júl. 7. 00:43
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
21. Mi köze az intelligenciának a b.uzikhoz? Amennyiben nem lennének ilyen hangosak, a kutya sem foglalkozna velük.
2021. júl. 7. 00:47
 23/25 anonim ***** válasza:
Légyszíves, alkalmazd az értő olvasást, mielőtt kérdezel és olvasd vissza az előző kommentjeimet. Az intelligenciával pedig arra céloztam, hogy nem kellene hülyeségeket irogatni gondolkodás nélkül.
2021. júl. 7. 01:19
 24/25 anonim ***** válasza:

20

Igen van sok, de én a jó puncikra gondoltam.

2021. júl. 7. 02:07
 25/25 anonim ***** válasza:
Leginkább arról hogy a primítiv tahokat rémísztgeti, hergeli a fidesz egy ujabb kitalált ellenséggel, most épp a pedokkal, azért hogy 22-ben majd rájuk szavazanak majd ezek az ostoba barmok.
2021. júl. 11. 02:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!