Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mondja a csaj, hogy melyebbre, ha elvileg nem a hossz szamit?
Figyelt kérdés
melyebbre melyebbre mondja nekem a csaj, erre mar joszerivel a szemeremcsontom is benne van :D eleg kellemetlen elmeny volt.2021. júl. 6. 10:48
11/19 anonim válasza:
Komolyan van olyan, aki elhiszi, hogy nem számít a méret? :'D
12/19 A kérdező kommentje:
nem kicsi a farkam, szoval nem kell sertegetni, koszonom szepen:) ha az lenne se kene sertegetni.
2021. júl. 6. 12:27
13/19 anonim válasza:
Nekem 15/4.4, de a többség inkább azt mondta, ne olyan mélyre, mert fáj nekik. Ezt akkor mondták, amikor kőkeményen küldtem nekik alulról lovaglóban.
14/19 anonim válasza:
15 centivel túl mélyre...hogyne. Már 10 centinél sziszeg a fájdalomtól, nem?
15/19 anonim válasza:
Kerdezo: senki nem serteget. Csak elmondtuk, hogy a no szamara nem volt eleg nagy a peniszed, mert ha az lett volna, akkor azt mondta volna, hogy ovatosabban, nem azt, hogy melyebbre amikor mar nincs mitelyebbre rakni.
16/19 anonim válasza:
én akkor mondom, ha azt szeretném érezni, hogy teljesen tövig belémhatol a párom. nem amiatt igazából, mert konkrétan a "mélyebb érzésre" vagy plusz stimulációra vágyom, hanem megvan az a szenvedélyes fílingje a dolognak.
pl szeretem, ha szépen fokozatosan hatol be, először csak a makkal ingerel, aztán félig, majd fokozatosan egyre bentebb és ha nagyon felizgulok, van, hogy kérem, hogy még mélyebben, ilyenkor olyan pózt keres, ahol teljesen tövig tudja nyomni keményen
17/19 anonim válasza:
utsó vagyok, nekem pl lovaglóban exemmel rendszeresen fájt a 15 centi...nem vagyunk ugyan olyanok, nem tudom miért kell ennyire a kicseszett farokméretre kihegyezni mindent, amikor annyira sokadlagos szempont, hogy élvezze az átlag nő a szexet
18/19 A kérdező kommentje:
nekem 27 centi
2021. júl. 6. 16:07
19/19 anonim válasza:
és a 27 centire kérte, hogy még mélyebben? alapból hova fért az be, wow 😅 gondolom kifogtál egy soze queent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!