Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert mondja a csaj, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert mondja a csaj, hogy melyebbre, ha elvileg nem a hossz szamit?

Figyelt kérdés
melyebbre melyebbre mondja nekem a csaj, erre mar joszerivel a szemeremcsontom is benne van :D eleg kellemetlen elmeny volt.
2021. júl. 6. 10:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
61%
Komolyan van olyan, aki elhiszi, hogy nem számít a méret? :'D
2021. júl. 6. 12:19
 12/19 A kérdező kommentje:
nem kicsi a farkam, szoval nem kell sertegetni, koszonom szepen:) ha az lenne se kene sertegetni.
2021. júl. 6. 12:27
 13/19 anonim ***** válasza:
40%
Nekem 15/4.4, de a többség inkább azt mondta, ne olyan mélyre, mert fáj nekik. Ezt akkor mondták, amikor kőkeményen küldtem nekik alulról lovaglóban.
2021. júl. 6. 12:28
 14/19 anonim ***** válasza:
48%
15 centivel túl mélyre...hogyne. Már 10 centinél sziszeg a fájdalomtól, nem?
2021. júl. 6. 12:41
 15/19 anonim ***** válasza:
48%
Kerdezo: senki nem serteget. Csak elmondtuk, hogy a no szamara nem volt eleg nagy a peniszed, mert ha az lett volna, akkor azt mondta volna, hogy ovatosabban, nem azt, hogy melyebbre amikor mar nincs mitelyebbre rakni.
2021. júl. 6. 14:20
 16/19 anonim ***** válasza:
79%

én akkor mondom, ha azt szeretném érezni, hogy teljesen tövig belémhatol a párom. nem amiatt igazából, mert konkrétan a "mélyebb érzésre" vagy plusz stimulációra vágyom, hanem megvan az a szenvedélyes fílingje a dolognak.

pl szeretem, ha szépen fokozatosan hatol be, először csak a makkal ingerel, aztán félig, majd fokozatosan egyre bentebb és ha nagyon felizgulok, van, hogy kérem, hogy még mélyebben, ilyenkor olyan pózt keres, ahol teljesen tövig tudja nyomni keményen

2021. júl. 6. 14:26
 17/19 anonim ***** válasza:
69%
utsó vagyok, nekem pl lovaglóban exemmel rendszeresen fájt a 15 centi...nem vagyunk ugyan olyanok, nem tudom miért kell ennyire a kicseszett farokméretre kihegyezni mindent, amikor annyira sokadlagos szempont, hogy élvezze az átlag nő a szexet
2021. júl. 6. 14:28
 18/19 A kérdező kommentje:
nekem 27 centi
2021. júl. 6. 16:07
 19/19 anonim ***** válasza:
29%
és a 27 centire kérte, hogy még mélyebben? alapból hova fért az be, wow 😅 gondolom kifogtál egy soze queent
2021. júl. 6. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!