Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mivel szoktatok fenekelést kapni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel szoktatok fenekelést kapni?

Figyelt kérdés

2021. júl. 5. 15:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

#10 :(

Az nem jó.

Gondolom, akkor a szüleidtől kapod. Szerintem beszélj velük (egy semleges pillanatban, nem akkor, amikor mérgesek), hogy ez nem jó neked, és találjatok ki más büntetési módot.

Egyébként te hogy látod, meg szoktad érdemelni? jogosnak érzed? Szoktál védekezni? Mennyire keményen kapsz, nagyon fáj?

2021. júl. 24. 10:39
 12/14 anonim válasza:
100%

Már próbáltam beszélni velük:((

Megszoktam érdekelni viszont nem fáj annyira

2021. júl. 24. 16:03
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Paddléval vagy 10...20 mm vastag vesszővel, bottal, deresre szíjazva, 25-öt vagy 50-et.

F

2021. aug. 9. 09:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Általában kézzel, de sokszor volt szíj vagy pálca 18L
2022. nov. 27. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!