Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőt lenge rövidnadrágon+bugyin keresztül történő csiklóizgatással ki lehet elégíteni?
Kotonban is el lehet élvezni. :D
Viccet félretéve, szerintem lehet úgy stimulálni, hogy azzal eléléveztesd, de ha nem a másik felhúzása és a hosszúra nyújtott petting a cél, akkor nem igazán értem, hogy mi funkciója ennek a dolognak.
Ha magamból indulok ki, kizárt.
Egyrészt bugyin keresztül izgatni borzalmas. Az anyaga dörzsöli a csiklót, oda síkosítás kell, hogy élvezhető legyen és ne karistoló hatású.
Másrészt én személy szerint csak úgy tudok csikló ujjal való izgatástól elmenni, ha az tökéletes. És tökéletesen csak magamnak tudom csinálni (a nyelv nyilván más tál tészta), de ha neadjisten valaki más is tudná mikor mit várok, akkor is felülről kellene izgasson. Alulról az ujjakat nem tudná úgy mozgatni ahogy én szeretem.
Simán. Volt ilyen pl egy kolléganőmmel (viszonyunk is volt).
Amikor az irodában voltunk, és nem zárhattuk be az ajtót, nem vetkőzhettünk neki, mert bármikor bejöhetett valaki, többször is volt hogy ilyen. Volt hogy még nadrágon keresztül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!