Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van bármi egy kapcsolatban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van bármi egy kapcsolatban, ami fontosabb a szexnél?

Figyelt kérdés

Egyszerű a kérdés, de utóbbi fél évben ezen töröm a fejem.

Tudtok olyat mondani ami a szex fölött áll egy kapcsolatban?

23/F, átlagos pénisz

2021. júl. 4. 10:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%
Tulajdonképpen rendes, hosszutávú kapcsolatnál a szex messze nem a legfontosabb. A jó harmónia, együttműködés, bizalom a lényeg, hogy tudjatok közös döntéseket hozni, jól érezzétek magatokat egymással, stb.
2021. júl. 4. 11:57
 12/22 anonim ***** válasza:
81%

Volt olyan pasim, aki az előtte és utána érkezőket is messze überelte szexben, nagyon jól összeillettünk.

De nem volt közös az érdeklődési körünk, az értékrendünk és idővel nagyon naivnak tartottam.

(hitt pl, a farksemberekben, és hogy Obama időutazó - akkor még ő volt az elnök)

Szakítottam vele egy okosabbért, akivel a gondolkodásunk jobban összeillik.

Nem bántam soha egy percig sem, elvégre az ember egy idő után gyereket akar, nem mindegy kivel.

Időpazarlás lett volna a kissé buta lepedő húszárral maradni.

2021. júl. 4. 13:31
 13/22 anonim ***** válasza:
57%
Bizalom, szerelem, támogatás.
2021. júl. 4. 13:35
 14/22 anonim ***** válasza:
76%
Sokminden fontos, hogy egy kapcsolat jól működjön. De ha nem jó a szex, akkor az halálra van ítélve. Sose leszek boldog olyan férfival, aki nem tud kielégíteni, akivel nem kiegyensúlyozott a szexuális kapcsolatunk. Nem éri meg hosszú távon elnyomni a vágyakat.
2021. júl. 4. 13:54
 15/22 anonim ***** válasza:
80%
Minden a szex felett áll egy normális kapcsolatban. F
2021. júl. 4. 13:57
 16/22 anonim ***** válasza:
88%
Bizalom ide vagy oda de ha nem tudod kielégíteni a nőt, egy idő után megdugatja magát mással. Lehet attól még téged szeret mint lelki társ, de neki is vannak igényei.
2021. júl. 4. 19:51
 17/22 anonim ***** válasza:
77%
12. Obama igenis időutazó 😁😁
2021. júl. 4. 20:33
 18/22 anonim ***** válasza:
77%
Láttam a farkasembert.Ezt benézted!
2021. júl. 4. 21:00
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

17

18

Bakfitty, akkor lehet hibát követtem el. Fel kéne hívnom?

2021. júl. 4. 22:41
 20/22 anonim ***** válasza:
70%
19. Elég esélyes, hogy igen. Azonnal hívd fel és ketten közösen kezdjetek el készülni ez világméretű zombi támadásra. Minden pénzeteket(+hitel) kezdjétek el költeni egy földalatti bunkerre. 😁 meglátod a végén hálálkodni fogsz neki 😁😁😁
2021. júl. 5. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!