Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánnyok! Önző férfival lennél? Valaki, aki csak önmagával törődik, nem ad semmit és csak panaszkodik?
Persze, itt mindenki azt írja, h nem. Aztán leereszkedik a lila köd, és 2 kézzel kapaszkodnak a szarhoz.
Masik opció, hogy azt sem tudják milyen ha valaki önzetlen és tényleg jó az ágyban, így nem a pasit tartják kevésnek , hanem magát a szexet. Ilyen is van, de én szeretem felnyitni a szemeket
Volt ilyen. Amikor megismertem, azt hittem egy jóképű, romantikus, gáláns pasi, összejöttünk, a legelején még jó is volt (utazgattunk, luxusban éltünk, stb) de egyre jobban kijöttek az önzőségei, azon kiakadt ha hozzányúltam a samponjához vagy parfümjéhez, amikor meglett a diplomám "megajándékozott" egy karibi hajóúttal - de nekem kellett kifizetni p a repülőjegyeket, és még sorolhatnám.
Aztán végképp betelt a pohár, amikor 6 hónapig nem volt semmi szex - én meg összejöttem egy másik pasival.
Soha többet ilyen egoista, kicsinyes pasi, nem kellenek sérültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!