Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány tetszhet egy 38 éves pasinak?
manapság egy 38 éves ugyanazt csinálja, mint egy 18 éves, csak maximum nem anyu hitelkártyájáról veszi meg a quake3 mission packet, hanem a saját fizetéséből.
jó, hogy a 40esek úgy vannak a fiatal csajokkal, hogy szexre jók, de komoly kapcsolatra biztosan nem, mert éretlenek. tényleg? mert egy érett 40esre az, a jellemző, hogy egy feleannyi idős csajjal akar hemperegni, ugye? ez lenne az érettség? nem hiszem.
a tisztelt kérdezőnek meg azt tanácsolnám, hogy kotorjon inkább egy 23-25 körüli akárkit magának, aki esetleg szereti őt, tiszteli, ahelyett, hogy egy nyelvlógató negyvenessel hencegne a barátnői előtt.
nem ez, a fajta gondolkodás teszi majd fel a nőiességedre a koronát, gyermekem.
"manapság egy 38 éves ugyanazt csinálja, mint egy 18 éves, csak maximum nem anyu hitelkártyájáról veszi meg a quake3 mission packet, hanem a saját fizetéséből."
végül is... ha a lakáshiteled miatt fáj a fejed, az majdnem ugyanaz, mintha a másnapi matekdolgozat miatt izgulnál... így gondoltad?
ugyanolyan nyomor, túl sok különbséget nem látok őszintén szólva
egy valóban felnőtt ember érettségének ne már' az legyen a tartópillére, hogy hat helyre tartozik, mert a suzuki mellé, még a fürdőszobát is fel akarta újítani...
az, hogy valaki két műszakban dolgozik, és kéthetente megy el budipapírért, még nem az érettség jele, maximum a felnőttségé.
ez egyébként általában a nők vesszőparipája, akik komplex személyiségnek érzik magukat, mert valami fisfos céget igazgatnak, egyedül mennek nyaralni, és határozott véleményük van mindenről. na ők azok, akik esténként az ágyban, a laptopon blogokból tájékozódnak, meg instagramon flörtölnek, és húzogatják a tindert.
ha ez az érettség, akkor persze igazad van teljesen, de én valahol máshol látom azt, a dolgot.
ha mindenki annyira érett lenne, aki felnőtt, akkor nem csak 5,5 millió ember oltatta volna be magát, nem választják meg harmadjára azt, a pártot, akik még a lopott pénzből is lopnak, és esetleg megvárná az átlagember, amíg a másik kiszáll, hogy aztán ő is be tudjon szállni a metróba, és nem tette volna ez a végtelen "érett" ember - az internet segítségével - egy pöcegödörré a bolygót, ahol hamarabb találsz 120ezer fanmade videót youtubeon, mintsem megtalálnád a film eredeti trailerjét.
ennyit a felnőttek érettségéről.
messze vagyok én attól, tesó.
mindössze annyit mondtam - próbáltam mondani -, hogy egy embert akkor tartunk érettnek, ha a személyisége az, érted? márpedig ez egy igencsak bonyolult, évtizedes önismereten nyugvó küzdelem, és harc, mire az ember eljut odáig, hogy valós önmagaként funkcionáljon a világban.
hamarabb jut el valaki az űrbe, mintsem eljusson odáig, hogy látja önmagát a tükörben.
...és sajnos bizony, ha ebből indulunk ki, akkor az, a nyolcmilliárd gyakorlatilag csak egy felnőttet játszó, arrogáns, vagy éppen riadt óvodás.
ettől persze még tarthatja magát egy 40+, saját keresetéből a rezsit fizető fickó érettnek, miközben magabiztosan rendeli a harmadik korsó sörét, és szexi pillantásokkal próbál elbűvölni egy 18 éves kislányt, de bízzuk az atyaúristenre annak megítélését, hogy valójában az efféle viselkedés micsoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!