Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan nő, akinek bejönnek a cuckold férfiak?
Figyelt kérdés
Eddig egyszer volt olyan kapcsolatom, ahol bevettünk néha 1-2 pasit, de azóta se találok olyan nőt.2021. júl. 1. 11:25
1/7 anonim válasza:
Létezik persze, hisz most írtad hogy volt ilyen barátnőd :)
2/7 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy nem ezzel nyit az ember, hogy “szia, bejön ha minél nagyobb k*rva vagy, és folyamatosan mások raknak meg”. És éppen ezért nem lehet tudni, csak sok idő után, hogy a nő miben van benne.
2021. júl. 1. 11:32
3/7 anonim válasza:
Igen, a férjem is ilyen és szeretjük egymást.
4/7 A kérdező kommentje:
Olyan csajt szeretnék, aki akár ilyet is bevállal. Egyáltalán mennyire gyakori, hogy belemegy egy nő ilyenbe?
2021. júl. 1. 11:39
5/7 anonim válasza:
Kérdező, ehhez amit linkeltél, komoly fizetés kéne, ilyen nőt nem igen találsz ingyen.
6/7 anonim válasza:
... hááát ilyen szerintem nem nagyon van... max. tényleg úgy, hogy van az a pénz alapon... de ahhoz sok pénz kell.
Mi szoktunk a párommal pasikat bevenni többesbe. Nem tudom, hogy veszik fel ezeket a videókat, de tuti vágással. Nálunk a 8 pasi volt a nagyon max., de kb 1 óra alatt, olyan szinten végem volt, hogy akkor már konkrétan tényleg csak használtak és nem volt erőm máshoz. Pedig sportolok, nem vagyok egy puhány kitartás, erő nélküli csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!