Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen bevált technikátok van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen bevált technikátok van a csajokkal az ágyban?

Figyelt kérdés
Hétvégén lesz egy szex randim egy csajszival. A csaj 27, én 29 vagyok. Eléggé tapasztalt csaj, sokan fűzik a csajt, de nem könnyű eset, van is mire fel neki, mert tényleg hibátlan, szép szolis bőr, mosolyog mindig, homokóra alak, szilikon mellek, nagyon jó csaj, és azt akarnám hogy neki is annyira jó legyen, hogy ne csak egy legyek hanem hogy "Vele tényleg más, jobb" kategória legyek, egy szóval úgy elégítsem ki, hogy akarjon még másik alkalmat. Milyen technikátok van?Privátban is leirhatjátok
2021. jún. 30. 23:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Bаszd meg úgy, mintha nem lenne holnap.
2021. jún. 30. 23:30
 2/15 A kérdező kommentje:
az meglesz, azon kívűl?Nyalási technikák?
2021. jún. 30. 23:33
 3/15 anonim ***** válasza:
95%

Az már baj ha tippeket kell adni…..

Meg ne dugjuk helyetted? 😂

2021. jún. 30. 23:46
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Hol szedted fel a csajt?
2021. jún. 30. 23:54
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez elég szarul kezdődik..😂

N

2021. júl. 1. 00:03
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
#5 Szerinted ebből mi sül majd ki? Rendesen meg vagyok hökkenve 38 évesen,hogy lehetnek a 30 alattiak ennyire töketlenek 🤦‍♂️
2021. júl. 1. 00:10
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
#6: fogalmam sincs xd de esküszöm drukkolok szegénynek. Olyan kis aranyos és lelkes, hogy végre ránézett egy jó csaj. Csak aztán lehet annyira túlizgulja, hogy be fog égni
2021. júl. 1. 00:13
 8/15 anonim ***** válasza:
15%
#7 írtam 😁
2021. júl. 1. 00:22
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szolis bőr, szilikon mellek? Az ilyen nem szép, legjobb esetben is csak átlag kategóriát érhet el. Azért örülök hogy neked tetszik, de ennyi erővel tényleg meg is dughatnánk helyetted. Gondolom nem vagy szűz, de ha egy nővel voltál csak, akkor is tudnod kéne kb mit kell csinálni, mi működik.
2021. júl. 1. 00:40
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

#8: nekem? Felesleges volt:D nem kaptam meg, valószínűleg már tiltva vagy nálam. Gondolom pont az ilyen kéretlen megdugnálak hol laksz stb üzeneteid miatt

2021. júl. 1. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!