Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért olyan kimértek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért olyan kimértek, visszafogottak, tartózkodóak szexpartneri kapcsolat kialakításában? 53F

Figyelt kérdés

2021. jún. 30. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Mert nincs igényem szexkapcsolatra, csak a párommal tudok lefekudni, érzelmek nélkül nem.
2021. jún. 30. 22:43
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Látom a szeretőt is a kulcsszavak között...

Talán mert a nők nem olyan könnyen lépnek félre mint a férfiak. A férfiaknak elég az adandó alkalom, míg a nőknek valamiféle ok kell hozzá. És akkor sem bárkivel. Kell a szimpátia is.

Az egyedülállókban meg talán még mindig benne van a "mit szólnak hozzá" mentalitás. Nem baj, hogy senki meg sem tudja...

2021. jún. 30. 23:32
 3/6 anonim ***** válasza:
93%

Én nem tudom te honnan szeded ezt. Én úgy látom, hogy sokan belemennek alkalmi szexbe, akik meg nem, ők azért, mert csak szerelemből tudnak szexelni. Akik viszont nem ilyenek, ők nem szerencsétlenkednek.

Pl én se voltam soha szívbajos ilyen téren. Mondjuk nem tudom nálad mit takar a visszafogott ebben a témában. Én se megyek az első jöttmenttel, aki meg akar dugni. És általában nem is szexelek azonnal alkalmiban sem, előtte kell az ismerkedés, beszélgetés. Random ismeretlen idiótákkal nem megyek el és nem nyomulok rá pasikra szórakozóhelyen meg hasonlók. Ha nrked ez visszafogottság, nos akkor én is az vagyok🤷🏻‍♀️

Mellesleg volt itt nemrég egy kérdés arról, hog alkalmiban a férfiak ugyanúgy figyelmesek-e és fontos nekik a partnerük élvezete vagy sem. Gondolom sok nőt ez is visszatart, mert nehéz épkézláb pasit találni, aki normálisan meg tud dugni és jó élmény lenne. Mondjuk ez inkább az egyéjszakásokra igaz, a szexkapcsolatnál jobbak az arányok

N

2021. júl. 1. 00:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert a nők nem olyanok mint a férfiak, náluk talán csak 10-15% kíván érzelmek nélküli testi kapcsolatot, a férfiaknak meg 80-90%-a.
2021. júl. 1. 08:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert a "kanos" pasik nagy része szájhős. Amikor tényleg oda kerülne a sor, hogy mutasson valamit, egy nagy nullák. Ilyen felhozatal mellett a nyitott csajok sem erőltetik egy idő után a gyors szexet, mert semmi értelme.
2021. júl. 1. 09:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves Hozzászólók! Úgy látom, hogy csak részben értettétek a kérdésemet. Nem egyéjszakás, nem alkalmi szexre gondoltam, az nem kapcsolat. A szexpartneri kapcsolat az nyilván szimpátia alapon, hosszabb távú, rendszeres találkozásokon alapul. Nem kell hozzá érzelem, viszont szükséges a szexuális vonzalom. Találkozunk és minden alkalommal kiéljük vágyainkat, kielégülünk szexuálisan. Ebbe a kategóriába tartozik a szeretői kapcsolat is, de ez kicsit veszélyesebb, mert itt már érzelmek is közrejátszhatnak.
2021. júl. 1. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!