Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mikor keményen megraknak titeket, izzadtok és élveztek akkor szoktatok gondolni arra hogy az a lúzer srác akinek nemet mondtatok, sose fog szexelni de ti meg keményen szexeltek?
Az ilyen srácokat lenézitek aki senkinek nem kell és képtelen felszedni egy lányt?
Kort is írjatok, köszi :)
Arra izgulsz, ha lenézlek?
21/L
11es, szerintem inkább önigazolást keres, hogy a nők köcsögök és egyfolytában az jár az eszükben, hogy hogy tehetnék még nyomorultabbá az olyan szerencsétlen jószágokat, mint a kérdező.
Elég sok itt a nőgyűlölő gyökér és elég elborult képük van a nőkről...
Már ne haragudj, de miért gondolnék egy ilyen srácra bármikor? Ha valakit elutasítok (két ilyen volt, egyikkel sem volt közös közösségem), akkor részemről vége a dolognak és nem foglalkozok velük. Az említett két emberről évek óta nem is hallottam.
Szex közben két dologra figyelek: a barátomra és az aktusra, semmi és senki más nem érdekel. Miért rontsam a hangulatot egy érdektelen harmadik fél gondolatával?
Remélem nem hiszed azt, hogy bárki rosszabb lesz attól, hogy szex közben nem az elutasított férfiakkal foglalkozik, hanem a partnerével éli meg a pillanatot...
24/L
Fordítsuk meg.
Világ lúzerei (vagy akik annak gondolják magukat és a csúnya/kövér/félénk lány közeledését észre sem veszik, vagy simán ignorálják), amikor a magas mérce miatt csak otthon kiveritek, a csúnyácska, félénk csajra/csajokra gondoltok, vagy a hőn áhított nőstényördögre? :D
Mindenki felelé néz, nem lefelé. Akár férfi, akár nő.
Lehet, ugyanúgy lepattintod, észre sem veszed a kedvességbe burkolt közeledését egy általad nem favorizált lánynak és este persze az általad bomba nőnek gondolt csajra vered ki.
16
Mondom én, hogy csak a napi "minden nő rosszindulatú köcsög" kérdést láthatjuk:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!