Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vettem szobalanyos szex ruhát, edtleg valami tipp?
Ha hazaért, kicsit lepihent akkor kezdj el benne takarítani előtte, söprögess csak vagy valami alibi, ne kezd el komolyan rendberakni a lakást. Ha ne adj isten bealszik akkor szedd elő a porszívót, pucsíts be előtte és akkor kapcsold be hogy arra ébredjen fel.
Szerintem nem lesz mérges :D
Mond azt, hogy "sajnos hatalmas a kupi a szobában, mindjárt jövök".
Gondolom elkezd tévét nézni vagy valamivel foglalkozni és csak lassan sétálj be a szobába, finoman hajolj le előtte, igazíts meg valamit. Esetleg egy kis zenével kezdj el táncolni, simogasd magad és élvezd a zenét meg hogy szexi vagy. Ha te elhiszed, akkor neki sem kell több. Ha nagyon megy a szerepjáték esetleg mondj neki mocskos dolgokat, éld bele magad a szerepedbe. Mintha egy idegenhez mennél takarítani és el akarnád csábítani. Én valahogy így oldanám meg :) N
Esetleg ha válallsz időnként "takarítást", akkor megbeszélhetnénk a részleteket.
48Ffi
Egy portörlő ha nincsen sztem jó ötlet, és kezd el törölni a port a szekrény tetején meg a szekrény alatt h jól be kelljen pucsítani
Esetleg ha a párod vevő rá akkor mondd h mivel lusta vagy nem lett elég szép tiszta a lakás és büntessen meg :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!