Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfiakat hogyan lehet elcsábítani?
Van egy idősebb férfi aki nagyon tetszik nekem,de nem igazán tudom,hogy kéne nála bepróbálkoznom. Idősebb férfiak titeket,hogy lehet megfogni? Kb 45-55 közöttiek válasza érdekel. A miniszoknyát és társait hagyjuk :D Válaszokat előre is köszönöm!
21/L
Én csak abban az esetben tudom komoly venni a korosztályodat,hogyha látom benne a nőt.Nem feltétlenül külsőre,de az nagyon jó ha nőies.Ami fontosabb hogy ne legyen gyerek agyilag...azt sugallja felém,hogy jóval érettebb a koránál gondolkodásban.
36 F
Ha gondolod, helyettesítem őket. Csak kínlódás lenne, mire felállna a kolbászuk.
Egy harmincas férfi
Mosoly, flört, dícséret, szexy kisugárzás, csillogó szemek...
Beszélgetés, érintés, odafigyelés...
Humor, intelligencia, utalások...
44/F
41+ vagyok.
Engem akkor van esélye egy fiatal nőnek elcsábítani, ha nem játszmázik (igen, azt jól látod, semmi szükség a miniszoknyában magát illegetésre). Legyen nyilvánvaló, hogy mit akar, hagyjuk a gyerekeskedést, ne kell a "rebegtetem a pilláim, és csavargatom a hajam, hátha majd rájön".
Emellett fontos, hogy legyen valami a kobakodban, tudjunk beszélgetni, legyen humorod. Ha egy ilyen nő egyérteműen vonzódik, akkor annak nyert ügye van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!