Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen péniszméretet gondoltok a legidealisabbnak, tehát ha lekerül az első gatya, hány centi az, amire azt mondjátok hogy "na ez pont jó"?
Extra: leírnátok olyan történeteket is, amikor vagy mert túl kicsi, vagy mert túl nagy, de vicces helyzet lett?
Ezt csak szórakozásnak, kíváncsi vagyok.
13-15, nagyobb fájdalmat okoz (tapasztalat).
Amikor túl naggyal talákoztam, egyáltalán nem éreztem kívánatosnak, maga a szex is nagyon fájt.
24/L
Kb a 15-18 cm ami sztem már nagyon jó méret.
A 18 cm az az a méret ami nagyon kitölti már a puncimat, és enyhe fájdalmat okoz de azt nagyon szeretem.
Ha ennél nagyobb lenne az már fajna.
Vicces sztorim ezzel kapcsolatban még nem volt. Amúgy sem nevetnék ki senkit sem ha kiderülne h kisebb a farka az átlagosnál.
22l
7es
Na pont erről van szó. A 4,5-5 cm már igencsak vastag, sok férfinek szerintem nincs ekkora, nekem is jóval vékonyabb. Hiába okés a hossz, ha vékony vagyok.
Nagyon jó olvasni végre normális válaszokat ebben a témában és nem olyan válaszokat, hogy minimum 20 cm legyen. Ezért meg is nyugodtam, hogy az én méretem rendben van (kb 15-16cm).
Mekkora lenne az ideális vastagság lányok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!