Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem azért, de miféle büntetés az Istentől, hogy a legjobb érzést adó szervet a legidegesítőbb emberhez csatolta?
Figyelt kérdés
Pina és nő. Csodás a punci, de a női természet elviselhetetlen. Nem egy szemétség ez Tőle?2021. jún. 28. 01:20
2/10 anonim válasza:
Hát, ha nem tették volna olyan finommá, nem is harcolnál érte sose. Direkt megnehezíti, h küzdjél, tanuljál, fejlődjél. Tanuld meg elviselni, tanulj meg türelmesnek lenni, stb.
3/10 anonim válasza:
Aakinsuerint idegesítő a női természet, az nem is méltó rájuk.
4/10 anonim válasza:
A tervezés legnagyobb baklövése, hogy a szennyvíz rendszert közvetlen a játszótér mellé tette.
5/10 anonim válasza:
Jaj te csak sikertelen vagy a nőknél azért nem bírsz minket elviselni.
De szerintem nem olyan nehéz felfogni hogy minden nő más, nem egy fajta a személyiségünk,ugyanúgy ahogy a férfiak is különbözőek
6/10 anonim válasza:
Ezt hányszor kérdezed még meg amúgy? Elhiszem, hogy kicsi a farkad, ronda vagy, taszító a személyiséged, és senkinek sem kellesz, de attólmég ez nem a nők hibája. Hiába kérdezed meg minden nap ezt, attól nem lesz igazad.
7/10 anonim válasza:
Ronda vagy, kicsi a farkad, nem megy a csajozás és ez a mi hibának 🤦♀️😅
Remélem továbbra is csak fényképen látsz puncit. Ennél többet nem is érdemelsz...
9/10 anonim válasza:
Az a baj hogy a nők viselkedését a férfiak tették ilyenné.
10/10 anonim válasza:
Volt már pár kapcsolatom de olyan nincs hogy női természet. Én a szocializmusban hallottam gyakran hogy ilyenek a nők meg ezt sem értik azt sem, ja de azért ameddig apuka filozofált a haverokkal addig az "elviselhetetlen" nő vezette a háztartást és nevelte a gyereket. Nekem volt már határozott nővel is dolgom olyannal is aki picit kényeskedett, és olyannal is akivel ha beültünk valahová úgy elbeszélgettünk mint a jóbarátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!