Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ismerkedés: szóba hoztam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés: szóba hoztam a szexet mert elfogyott a téma. Erre felháborodott a csaj. Jogos volt ez?

Figyelt kérdés
Most miért nem lehet beszélni róla?

2021. jún. 27. 13:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne konkrétan leírnod mit kérdeztél tőle ezzel kapcsolatosan.
2021. jún. 27. 13:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Tyhű, nem tudom csak valahogy felhoztam hoyg miket szeret, hogyan. de már dumáltunk egy fél hete chet-en.
2021. jún. 27. 13:21
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Ezen én is felháborodtam volna.Más lenne ha együtt járnátok,udvarolnál neki heteken keresztül és ha éreznéd ,hogy ő is kíván téged akkor rákérdeznél.
2021. jún. 27. 13:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Túl korainak érezte ezek szerint, van ilyen.
2021. jún. 27. 13:27
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Túl korai volt erről beszélni.
2021. jún. 27. 13:30
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Hát ha így bele a közepébe stílussal rákérdeztél jogosnak tartom, ha kérdeztél ahhoz hasonlót hogy szeretie orálisan vagy jobb dugni, ilyesmi helyett úgy kérdezném hogy az "ágyban romantikus hangulatban érzi jobban magát, vagy szeret vadabb stílushoz alkalmazkodni" hamár rákérdeztél, de szerintem ez is több beszélgetést igényel de elfogadhatóbb
2021. jún. 27. 13:46
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg jogos volt, ha még komolyabb dolgok nem történtek köztetek. De annyi ilyen kérdés van, az ember nem látja be magától ha tévedett, csak ha ezt idegenek közlik vele?
2021. jún. 27. 15:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rossz tapasztalatai vannak az internetes ismerkedéssel. A legtöbb férfi ezzel kezdi, és most végre talált valakit, akivel el tud beszélgetni, erre rájön, hogy te is ugyanolyan vagy csak később jöttél elő ezzel a témával.
2021. jún. 27. 20:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az lett az érzése, hogy első randis szexet akarsz, ő meg nem. Ha a sokadik ilyenbe futsz, akkor érthető, nekem is egy idő után sok az ilyenből
2021. jún. 28. 19:20
 10/11 anonim ***** válasza:

Talán azért, mert van barátnőd?

Vagy egyedülálló?

2021. júl. 3. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!