Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azért találkozok valakivel hogy leszopjam mennyi az esély arra hogy meg is fog dugni?
Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 11:36
11/18 anonim válasza:
10-es én tuti kinyalnám azt, akivel idáig jutunk. Egyszer előtte, aztán rögtön miután lepipázott (a jó csajokat izgatja, ha a pasi elélvez)
(4-es voltam)
12/18 anonim válasza:
Tuti viszonoznám, ha szeretné, szex csak akkor ha a lány szeretné, sosem erőltetem.
13/18 anonim válasza:
Kinyalnálak mint a mézesbödönt!
14/18 anonim válasza:
Attól függ, hogy miben egyeztek meg.
15/18 anonim válasza:
Te mit szeretnél?
Ha vkivel meg tudtad beszélni, hogy elmész és leszopod, akkor tuti megbeszélheted vele azt is, hogy te mit szeretnèl.
Mondd el, hogy szeretnéd, ha megdugna vagy csak egy kis "viszonzàst" szeretnél akár kèzzel, akàr szàjjal
Szóból èrt minden ember, hidd el!
17/18 A kérdező kommentje:
Nem volt több szerencsére.
2021. júl. 3. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!