Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nagyon fura fétis?
Van egy lány barátom, ovis korunk óta ismerjük egymást, ezért mindent meg tudunk beszélni. Pár hónapja összejött egy sráccal, aki minden szempontból teljesen normális. Vagyis csak majdnem, mert van egy fura fétise. Alapvetően medifétisnek tűnik, de csak gondolati szinten izgatják bizonyos vizsgálatok, élőben már nem. Konkrétan az urológusnál történő pénisz vizsgálat képes teljesen feltüzelni, ezért néha megkéri a lányt, hogy húzzon fel egy gumikesztyűt és fogdossa úgy a hímvesszőjét, mint egy urológus. Ez olyan szinten kielégíti, hogy gyakran utána nem is akar már mást.
Szerintetek ez mennyire fura? Én teljesen elképedtem, mikor először hallottam, de lehet egyedül vagyok.
Mindhárman 22 évesek vagyunk.
Fura, de nem hangzik rosszul. Nyitott vagyok mindenféle dologra, szóval én egyszer kipróbálnám.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!