Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ! Nsgyobb mell tetszik nektek vagy kisebb?
Figyelt kérdés
80 D nagyon zavaró nektek?2021. jún. 25. 11:27
11/19 anonim válasza:
A 80D-cickó a favorit. Akinek ilyen van írhat privátba.
12/19 anonim válasza:
A mellfunoknak nemhogy zavaró, hanem odavannak érte. A többségben meg "egyben" számít, nem önmagában 2 db mell.
13/19 anonim válasza:
Nagyon zavaró, hogy sok közöm nincsen jelenleg hozzá :D sose voltam nagy mell párti aztán közben ez megváltozott. Eléggé meg tud részegíteni:D Privátban nyugodtan jöhet a minta.
14/19 anonim válasza:
Nekem a kisebbek, vagy egészen picik. Max 75B, C.
15/19 anonim válasza:
Változó! Személyfüggő!
De általánosan, szeretem a C meg D kosár méretet! 😍🍒
21F
16/19 anonim válasza:
Legyen inkább közepes vagy kicsit kisebb, de formás, szép alakja legyen :)
17/19 anonim válasza:
Engem nem zavar csak ne legyen zavaró a fejed hozzá :D
18/19 anonim válasza:
Ebben maximum az zavaró, hogy nincsenek a kezemben :P
19/19 anonim válasza:
na kérdező, remélem ment a jó sok privát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!