Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a legundorítóbb ezek közül?
Melyik az, ami még belefér? Ha egy nőnek mindhárom egyszerre van, akkor esélytelen, hogy bárki megdugná?
Arra szavazzatok, ami a legrosszabb :D
Egyik sem undorító,ezektől még lehet nagyon vonzó valaki.
Ha egy nőnek mindhárom van,és az arca és a bőre is szép és tetszik,akkor nagyon szívesen megdugnám:D(és ezzel biztosan nem vagyok egyedül)
Mostanában rengeteg helyen olvasom, hogy mennyit számít a fenék, és már nagyon rosszul érzem magam, főleg úgy, hogy most már a kis melleket jobban szeretik, mint a nagyokat.
Nekem nagy melleim vannak(nem az az extra nagy, de van mit fogni), viszont nem valami formás a fenekem, inkább csak egy kis átlagos semmilyen, és ez már nagyon bántó, hogy mindig mindenhol ezt látom.
Kérdező, engem egyenként és egyszerre se riasztanak el ezek a dolgok. Simán megkívánnálak, pedig nem vagyok egy rosszul kinéző hapsi
Sőt, ha még a csiklód is jó nagy, akkor máris legyél szíves privátban rám írni
De ha már muszáj választani: lapos fenék. Az h kicsi vagy nagy, nekem nem számít, mint ahogy az sem h szőrös e ott lent vagy csupasz
(10:32-es voltam)
Nem azt mondom,hogy undorító.Ez a kérdes így túlzás szerintem!
Hanem inkább azt mondanám, a legkevésbé vonzó ezek közül számomra a lapos fenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!