Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok milyen érzés nektek?
Figyelt kérdés
Amikor a pasi a puncitokba spriccel gumi nélkül?
Pasiként szuper 😊
2021. jún. 24. 08:59
3/13 anonim válasza:
Én azt érzem ahogyan a teste megfeszül és néha a lüktetést.
4/13 anonim válasza:
Én sem érzem. Ezért inkább nem is oda kérem.
5/13 anonim válasza:
Lehet, hogy velem van a baj, de én sem érzem
6/13 anonim válasza:
Nem értem miért kell lepontozni bárkit, csak mert nem érzi? NAgyon sok nő nem érzi ott bent, nem tudom, ez miért baj...
8/13 anonim válasza:
sajnos nem érzem, csak amikor utána kifolyik. de maga a gondolat izgató nagyon
9/13 anonim válasza:
érzem a melegét, meg ahogy lüktet, az a legjobb ha én is együtt lüktetek vele, a gondolata is nagyon izgat hogy belém élvezett, aztán ha érzem ahogy kifolyik, szeretek jatszani is vele, megkostolni az ujjamrol, vagy ha utána még bevethető a partner, kis idővel újra megdugjon, és szép fehérre habosodjon :P
10/13 anonim válasza:
Sokszor csak abból veszem észre h elment h lüktet a farka és mikor kihúzza érzem h kifolyik a cucc
De magát azt hogy bumm spicc még nem igazan éreztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!