Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálam aludt a barátom.Mit mondjak reggel a szüleimnek,hogy mitörtént ha megkérdezik? Csak azért mert mindig megkérdezik,hogy telt az éjszaka meg ilyenek.
Figyelt kérdés
2021. jún. 24. 04:37
1/16 anonim válasza:
Nem azt kérdezik hogy aludtál?
Mert az még érthető kérdés lenne.
Mondd, hogy:Köszönöm, jól aludtam/aludtunk.
2/16 mantis religiosa válasza:
Ma reggel különösen szép volt a napfelkelte.
3/16 A kérdező kommentje:
Azt kérdezik,hogy mi történt az éjszaka?Erre mit mondjak?
2021. jún. 24. 05:36
4/16 anonim válasza:
Csakis az igazat. Dugtatok orrba-szájba, ahogy az természetes.
5/16 anonim válasza:
Mindig megkerdezik, hogy telt az éjszaka? Neked elég furcsa szüleid vannak. Mégis, hogy szokott telni az éjszaka? Hacsak nem vagy valahol éjjeli műszakos vagy nem szenvedsz álmatlanságban akkor hülye kérdés.
7/16 anonim válasza:
Ahhoz van eszed, hogy együtt aludj, szexelj, stb...
De egy ilyen kérdésre nem tudsz valaszt adni?!
A szüleid sem hülyék, ők is voltak fiatalok...
8/16 anonim válasza:
Én ha a szüleid helyében lennék, csak annyit kérdeznék, használtatok e gumit vagy bogyót. A többi nem sokat számít.
9/16 anonim válasza:
Hogy telt az éjjel? Jól, aludtam, stb. Nem is biztos, hogy arra kiváncsiak, hogy dugtatok, csak te gondolod így.
10/16 anonim válasza:
Ha masztizol azt is elmondod nekik ha kérdezik???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!