Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amikor egy lány óvszert húz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor egy lány óvszert húz rá a péniszre az milyen érzés?Feláll már ettől?

Figyelt kérdés
21 èves vagyok de nem volt sose barátnőm és elkèpzelni se tudom milyen érzés
2021. jún. 23. 10:11
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Ha nincs felállva rá se tudja húzni idióta
2021. jún. 23. 10:12
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Nekem inkább lekonyul :D
2021. jún. 23. 10:20
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Nekem kényelmetlen, amúgy is körülmenyes ez az óvszerrel szarakodás. Pllanatok alatt betudok ettől lankadni, ha a farkam körül bénázik valaki ilyesmivel, mindig magamnak húzom fel gyorsan.
2021. jún. 23. 10:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A gumit allo szerszamra kell huzni:)
2021. jún. 23. 10:28
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

Mégis hogy gondoltad, hogy óvszert húz egy lankadt péniszre?

Egyébként meg könnyen bele lehet jönni, pár próbálkozás után már nem lesz bénázás.

2021. jún. 23. 10:35
 6/8 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem a ferfi dolga felhuzni. Sok no meg rendesen farkat verni sem tud, nemhogy gumit felhuzni. :D
2021. jún. 23. 11:19
 7/8 anonim ***** válasza:
80%

6-os:

És miért nem tanítod meg akkor őket? Bár bocs, de nehogy már rendben legyen az, hogy a férfiak panaszkodnak, amiért a nők nincsenek megelégedve a nyalási technikájukkal, de a pasikra egyből rá kelljen álljon a száj és kar.

2021. jún. 23. 11:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

ad.1. csak álló péniszre lehet felvenni

ad.2. ha még nem volt rajtad gumi, há' akkor menj be egy boltba és vegyél valamelyik olcsó sajátmárkásból egy adaggal. Legalább gyakorlod hogy kell felvenni, hogy amikor majd éles akció lesz ne akkor csodálkozz rá nini ez hogy is működik.

2021. jún. 23. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!