Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz lányt orálisan kielégíten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lányt orálisan kielégíteni ugyanolyan, mintha nem lenne szűz?

Figyelt kérdés

Szóval a szűzhártya nem "akadályoz" abban, hogy kinyaljam, csak nem kell megujjazni?

Úgy néz ki, lesz ilyenre lehetőségem, de szűzzel még nem voltam úgy, hogy én csináltam neki túl sokáig.

2021. jún. 23. 09:52
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Egy szűz lány valószínűleg okkal szűz. Feszengeni fog és nem tudja magát ellazítani.
2021. jún. 23. 09:56
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Szóval a szűzhártya nem "akadályoz" abban, hogy kinyaljam, csak nem kell megujjazni?

De igen. Amint érzi a hártya, hogy közelítesz, fogakat old ki és keményen rád harap.

2021. jún. 23. 09:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nehezebb. Türelesen, óvatosan kezd, és nagyon figyelj a reakciókra. Szerintem nekem volt vagy 3 hónap mire először el tudtam menni így, ki kell tapasztalni, hogy jó. Persze mindenki más, kinek több idő, kinek kevesebb, van aki nem is szereti.
2021. jún. 23. 10:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja de bolond
2021. jún. 23. 10:13
 5/6 anonim ***** válasza:
85%

Amúgy poenkodtam. Lassan közelíts felé. Először csókold végig az egész testét, pocakot is, köldök, szeméremdomb környékét, lágyék részt. Kerülgesd a puncit, de ne nyalj még oda. Érd el, hogy robbanjon a vágytól és jó nedves legyen a punci. Utána kezd csak el masszírozni a nyelveddel. Először le-fel nyald finoman az egész puncit, majd időzz el a kis és nagyajkaknál is. A csiklót körkörösen is nyalogathatod, gyengéden szívogatva, ütemesen. A fejeddel nem-leges mozdualtokat is végezz ott, mintha azt mondanád valamire, hogy nem. Miközben a csiklót nyalod, az ujjaddal simogathatod a kis és nagyajkakat. Ha már kellőképp nedves a punci, egyetlen ujjaddal a hüvely bejáratához tévedj. Éppen csak picit nyomd oda. Figyeld a reakciót, ha bírja, mehet szépen lassan a kisujjad befelé. Figyelj végig közben a reakcióira és legyen a nedvességen túl besíkosítózva az ujjad, hogy simán csusszanjon befelé. Közben szorgosan nyalod teljes nyelvfelülettel a puncit hosszasan le-fel, körkörösen a csiklót, szívd is meg finoman, de nem muszáj. Reakciófüggő. Van, amelyik lány azt nem szereti. Ahogy ujjazod gyengéden, már ha mehet neki és nem fáj, a nyalás tempóját, ritmusát ne válogasd ekkor már, mert sokan ott rontják el, hogy összevissza nyalnak. Állj be egy monoton ritmusra, tempóra, az fogja elvinni. Amikor érzed, hogy szaporábban lélegzik, esetleg remeg kicsit a teste, vonaglani kezd, az az orgazmus jele. A fejedre is foghat, hogy húzza oda még jobban a puncihoz. Amikor majd elélvez, csináld azt, hogy a csiklóra pici nyomást gyakorolsz a nyelved hegyével és az elélvezése pillanatában már nem nyalod, csak nyomod a csiklót a nyelveddel, mert ilyenkor már érzékeny lesz. Ujjazasnal kihagytam, hogyha már bejárattad a puncit, először egy, aztán ha bírja, 2 ujjal is mehet. Keresd meg a G pontot, tenyér felfelé nézzen és a hüvelybemenettol kb 5-6 centire a hasfala felőli oldalon egy enyhe borsónyi kituremkedes lesz az. Kezdd el masszírozni ujjal, hívogató mozdulatokkal játssz rajta, közben nyalhatod is. Ha jól csinálod, hatalmasat élvez. Aztán én azt is szoktam, hogy oldalról terdelek a lány mellé, ahogy fekszik és ujjazom közben, majd mikor bent van 2 ujjam, erőteljesebben kezdem ujjazni, a tenyerem többi részével úgymond pofozgatva a puncit, hogy kalpfogjon rajta a tenyerem. Közben 2 ujj bent van, ritmikusan ujjazom, forgatva a kezfejemet is közben, ettől is nagyokat élveznek.

2021. jún. 23. 10:24
 6/6 anonim ***** válasza:

A szűzhártya nem egy lakat - hanem benne van a nevében mi, hártya. Egy nagyon vékony bőrredő a szeméremajkak között. Egy idő múlva természetes úton is átszakad, sokszor már csak egy negyed körömnyi sarló alakú kis valami marad belőle, amit max. szakember vesz közelről észre. Semmiben sem akadályozza az aktust, sem az orált, sem az ujjazást.

Szűz vs. nem szűz - ugyanúgy figyelj mindig a partneredre!

2021. jún. 23. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!