Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáljam meg megszüntetni vagy próbáljak meg belenyugodni és együtt élni vele? /F
Az a helyzet hogy régebben történtek velem olyan dolgok amiket akkor nem tudtam feldolgozni, így szépen fokozatosan kialakult bennem egyfajta cuckold fétis..
És röviden arra vágyom hogy pl ha lenne egy barátnőm, azzal alázna meg hogy mondja hogy másik pasival mennyivel jobb lenni mint velem, illetve az izgatna ha eljárna egy másik pasival szexelni úgy hogy ők csak kettesben vannak, én nem is láthatom, csak sejthetem hogy milyeneket élvez vele a barátnőm, stb.
És persze van még rengeteg ezzel kapcsolatos fantáziám, de nem az a lényeg, hanem arra vagyok kíváncsi hogy szerintetek próbáljam meg valahogyan megszüntetni ezt a vágyamat ami a múltbéli “traumáim” miatt alakult ki, vagy pedig fölösleges próbálkozni, és próbáljak meg együtt élni vele?
Fontos megjegyeznem hogy ha a valóságban lenne barátnőm, egyáltalán nem akarnám hogy lefeküdjön mással, az is bőven elég lenne ha pl ritkábban, havi egyszer mondana nekem ilyen megalázó dolgokat, stb.. viszont nem tudom sajnos hogy ezt is mennyire fogadná el valaki. A többi alkalom persze normál szex lenne, mert azt is tudom élvezni.
Mit gondoltok, mit kellene tennem? Főképp lányok véleménye érdekel. Ha valakit érdekel a háttere annak hogy szerintem ez miért alakulhatott ki bennem, szivesen leirom
Megcsaltak és azután alakult ki?
Ha csak fantázia, akkor szerintem nincs vele baj. Sok ember él együtt furcsa vágyakkal.
Szerintem ezt csak úgy megszüntetni nem tudod, ez nem egy adás amit kikapcsolsz, ez folyamat ott lesz. Talán alakítani lehet.
Megcsalt az egyik exed majd a fejedhez vágta és bár nagyon megalázó volt mégis adott egyfajta bizsergést?
Menjél pszichológushoz.
Nehogy azt hidd, hogy tényleg élveznéd amikor ezt átéled. Nem egy eset volt már, amikor öngyilkos lett a fickó miután megosztotta a barátnőjét valakivel. Ez a fajta fantázia általában csak addig izgató, amíg csak az: fantázia.
4
Tökéletesen így van.
Kérdező, menj pszichológushoz, ne az itteni aberrált pasik véleménye legyen irány. Itt sok ember természetesnek veszi az aberràltságát és a fétiseit.
Ez súlyos probléma és az élet más területein is jelentkezni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!