Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex után enyhén fáj az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex után enyhén fáj az alhasam, és többet kell pisilnem, ez normális?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt elvesztettem a szüzességem, de akkor csak behatolt, kettőt mozgott és abba hagytuk, mert eléggé fájt. Tegnap mindketten akartuk ismét, itt már nem fájt annyira, jól bírtam, aztán kezdett jól esni is. Nagyon óvatos volt a barátom végig, figyelt rám, folyamatosan kérdezte, hogy csinálja, hogy jobb legyen nekem. Azóta enyhén fáj az alhasam, és többet érzem azt, hogy kell pisiljek. Ez mitől van?
2021. jún. 23. 06:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez természetes
2021. jún. 23. 09:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem az aktustól nyugi. Semmi gond nincs. Azért remélem gumit húzott legalább :) Nem kell beparáznod a szüzesség elvesztésétől, semmi testi problémád nem lesz, pár milliárd nő átesett már rajta a történelem során s látod mégis életben maradtak :)
2021. jún. 23. 10:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Persze, óvszerrel védekeztünk
2021. jún. 23. 10:05
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

bement a levegő.

én is görcsöltem nagyon, ergo emiatt pisilni is kellett (sokszor ez van, ha menstruálok is)

2021. jún. 25. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!