Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeptemberbe leszünk 3 éve együtt. Mit gondoltok arról hogy a barátom fél évente veszi rá akkor is nagy nehezen hogy legyen szex, és képes úgy hagyni hogy én nem megyek el? Esze ágában sincs hozzám érni, annál több pláne nem. Együtt élünk 1 éve.
Figyelt kérdés
Ha rá teszem a mellemre a kezét megharagszik gyorsan elveszi, ha én hozzá érek lent ugyanez. Nem tudom mi lehet az oka annyit mond fáradt, de a kocsmába menni egyáltalán nem fáradt hajnalokig. Létezik ilyen pasi aki ennyire ilyen durva szinten nem akar szexelni? Vagy más lehet az ok?2021. jún. 22. 23:07
1/17 anonim válasza:
Jó sokáig bírod mellette, én már régen szakítottam volna
3/17 anonim válasza:
Aszexuális? Esetleg egy 3. a háttérbe? 😅 Reméljük nem
4/17 A kérdező kommentje:
158 cm, 80kg, hát igen nem vagyok vékony, de sose voltam. Meg még csókot sem ad, azt se tudom már milyen egy normális csók, szex, borzasztó.
2021. jún. 22. 23:10
5/17 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon nem egészséges kapcsolat így. Valami baj lehet. Bár azt nem értem hogy ez mièrt nem hamarabb jutott az eszedbe hogy az egész helyzet nem normális.
7/17 A kérdező kommentje:
De már jó ideje bennem van ez, és tudom hogy ez nagyon nem normális, de nem vagyok az a típus aki könnyen szakít. Jó lenne tudni az okát de ő sose fogja mondani csak azt h fáradt. Szerintem nem kíván már, de nem értem akkor ezt mért nem lehet őszintén megmondani.
2021. jún. 22. 23:15
8/17 A kérdező kommentje:
6/7 Te biztos,hogy ilyenkor ezzel vagy elfoglalva hogy másnak beszólj.
2021. jún. 22. 23:18
9/17 A kérdező kommentje:
6/8
2021. jún. 22. 23:18
10/17 anonim válasza:
Vagy aszexuális, vagy csak téged nem kíván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!