Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgalmas szexi vérpezsdítő válaszok, történetek, amiket kérdésekre leírtak - ismertek ilyeneket? Mi az ami beindította a fantáziátokat? Be tudnátok linkelni?
Pl.
Lányok, volt már olyan, hogy valahol, például szórakozóhelyen idegen fiút orálisan kielégítettetek?
Velem megtörtént,pedig csak elmentem egy buli előtt,,kint volt a csaj, meglátott,cigit kért.
Mondtam neki hogy nem dohányzok,de mást esetleg szívhatna..
Rám nézett,, oké,3000-ert megteszem!
Belementem,s egy bokor mögött megtörtént.38F
#10 te miről beszélsz ember a nagy erkölcsi magaslóról??? Aki pénzért idegeneket lesz.p az k.rva, nehéz lenne széplelkű apácának nevezni 😂
Itt nem a többi kérdésről volt szó, hanem konkrétan erről a kérésedről amiben izgalmas történeteket vártál. Persze-persze csakis azért hogy irodalmilag kielemezd 😂
Isten látja lelkemet érdekes izgalmas történeteket akartam nem gondoltam hogy mindenki rámozdul a csajszira amit csak példaként írtam hogy olvastam.
Mennyi kéjenc fa*rokverő lehet itt bakker és mind a másikat akarja ezzel vádolni.
A k*urva szó egy bántóan sértő durva szó. Aki ezt használja azokra a nőkre az már ezzel megsérti az összeset. A Pretty Woman jut eszembe meg amikor a R. Gere üzlettársa megtudta hogy hogyan jöttek össze J. Roberts-szel, és szimplán lek*urvázza a csajt.
Végülis mindegy. A lényeg hogy akkor ez nem veled történt, hanem csak "olvastad".
"nem gondoltam hogy mindenki rámozdul a csajszira amit csak példaként írtam hogy olvastam."
Itt a válasz gyerekek, erre nem is kell több energiát pazarolni. Nem könyveltünk el minden nőt k*rvának. Csak azt az egyet, pedig hidd el irgalmatlan sokan vannak. :D
És nem hiszem hogy emiatt rajtad kívül bárkinek is az egész női társaalom jutna eszébe. :)
Aszongya'
idézet a kérdésből: "Velem megtörtént..."
#14 hozzászólásból: "csak példaként írtam hogy olvastam."
😂
17-es most komolyan szerintem szövegértési gondjaid vannak.
Többször olvastalak más válaszaidban is, és komolyan mondom oltári szamárságokat írtál és nem csak ide.
Megismerni a mókás ikonjaidról a stílusod. De bocs mielőtt vicces ikonokat írsz próbáld meg átlátni a kérdést és utána válaszolni csak.
Kicsi segítség:
"Pl.
Lányok, volt már olyan, hogy valahol, például szórakozóhelyen idegen fiút orálisan kielégítettetek?"
"#14 hozzászólásból: "csak példaként írtam hogy olvastam."
Nyilván aki a nők kurv*aként való sértegetésén és a farokverésen lovagol annak nincs ideje végigolvasni és értelmezni...
18-as nem használhat az ember emojit? 😂
Vagy csak a 17-esnek szabad vagy milyen logikád van neked?
Újra kiemelem, mit írtál.:
"nem gondoltam hogy mindenki rámozdul a csajszira amit csak példaként írtam hogy olvastam."
Ezek szerint, te kiírtál egy kérdést (az okot hadd ne mondjam miért, tudjuk jól) és ezzel a mondattal azt állítottad hogy mindenki a k*rva témáján lovagol, pedig te nem k*rváztál mert ezt csak olvastad. A kérdésben persze még azt állítottad, hogy ez a te sztorid, hogy leszoptak egy bokorban 3 ezer forintért, de nyilvánvalóan csak kitaláltad. Ezt haverkám trollnak hívják. Troll vagy. 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!