Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretői kapcsolat a cél akkor ez még belefér? 22l
Van egy pasi akivel ismerkedem és mondta h nagyon szeretne lenni a szeretőm. (egyikünknek sincs most párja, de elég furcsán viselkedik néha. Mindig mondja h nem randizhatok mással mert én már az övé vagyok)
Múlthéten 7végén nem írtam neki, de ő tegnap rám írt reggel(visszaírtam) meg írt délután és azóta semmi.
Megkérdezhetem majd tőle h hova tűnt? Vagy az már olyan lenne mintha kérdőre vonnám?
Övé vagy :D hány éves ez? Azzal vagy akivel akarsz, ha ez nem kapcsolat. Én hanyagolnám ezt a faszit, remélhetőleg nem halálosan féltékeny típus.
Én nem kérdezném meg. Ez nem kapcsolat, 0 közöd van hozzá pont úgy, mint neki hozzád.
Igaz ő sem kérdezi meg h hova tüntem csak maximum megjegyzi h visszaírhattam volna neki, vagy kérdezősködik.
És 31 éves a srác. Igen kicsit furcsán viselkedik...
Nem akarja h mással randizzam, közben ő meg lehet h randizik.
A szexkapcsolat másról nem szól, csak a szextől.
De igazad van.
A legjobban csak az zavar h minek ír rám ha utána nem ér rá visszaírni sem...
Próbál féltékennyé tenni?? Vagy lehet nem tetszett neki h nem kerestem 2 napot? Na m1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!