Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha szeretői kapcsolat a cél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeretői kapcsolat a cél akkor ez még belefér? 22l

Figyelt kérdés

Van egy pasi akivel ismerkedem és mondta h nagyon szeretne lenni a szeretőm. (egyikünknek sincs most párja, de elég furcsán viselkedik néha. Mindig mondja h nem randizhatok mással mert én már az övé vagyok)

Múlthéten 7végén nem írtam neki, de ő tegnap rám írt reggel(visszaírtam) meg írt délután és azóta semmi.

Megkérdezhetem majd tőle h hova tűnt? Vagy az már olyan lenne mintha kérdőre vonnám?

2021. jún. 22. 07:39
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Övé vagy :D hány éves ez? Azzal vagy akivel akarsz, ha ez nem kapcsolat. Én hanyagolnám ezt a faszit, remélhetőleg nem halálosan féltékeny típus.

Én nem kérdezném meg. Ez nem kapcsolat, 0 közöd van hozzá pont úgy, mint neki hozzád.

2021. jún. 22. 07:51
 2/8 kisördög1 ***** válasza:
93%
Ha már most így tekint rád mi lesz később, bezár, megver?
2021. jún. 22. 07:56
 3/8 A kérdező kommentje:

Igaz ő sem kérdezi meg h hova tüntem csak maximum megjegyzi h visszaírhattam volna neki, vagy kérdezősködik.

És 31 éves a srác. Igen kicsit furcsán viselkedik...

Nem akarja h mással randizzam, közben ő meg lehet h randizik.

2021. jún. 22. 08:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hagyagold ezt az embert. Ezek alapján a fejében nem oké valami.
2021. jún. 22. 08:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hanyagold csak sexre kellesz kb és nemakarja hogy randizz mással mert tudja hog, vége ha beleszeretsz valakibe.
2021. jún. 22. 08:21
 6/8 A kérdező kommentje:

A szexkapcsolat másról nem szól, csak a szextől.

De igazad van.

A legjobban csak az zavar h minek ír rám ha utána nem ér rá visszaírni sem...

Próbál féltékennyé tenni?? Vagy lehet nem tetszett neki h nem kerestem 2 napot? Na m1

2021. jún. 22. 08:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Pszichopata. Felejtős.
2021. jún. 22. 08:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Önző, nárcisztikus pasinak tűnik, aki nem egyenrangúként, hanem játékszerként tekint rád. A soraidból érződik, hogy nem hagy téged hidegen, talán jólesik az érdeklődése, de csak ártanál magadnak, ha hagynád, hogy tovább szédítsen. Nem tisztel, csak szexuális tárgynak tekint téged. Tiltsd, töröld.
2021. jún. 22. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!