Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anál kedvelő férfiak valójában nem szeretik a párjukat?
Mielőtt bárki belém állna, leszögezem, hogy én nagyon szerettem az anált, élveztem is. A kérdésemet az ihlette, hogy nekem is aranyér problémáim lettek/ felerősítette ezt az anális szex. De ezen kívül okozhat székletvisszatartási nehézségeket is idővel vagy gátrepedést (főleg mivel sok pasi 0 előjátékkal kezd bele).
Azon kezdtem gondolkodni, hogy vajon azok a férfiak, akik képesek ezt megtenni a párjukkal, amiket fent leírtam, azok valószínűleg egyáltalán nem is szeretik azt a nőt. Hiszen ha szeretsz valakit, nem akarsz neki rosszat, nem akarsz egészségügyi problémákat okozni neki. Tehát ha tudsz a negatív következményekről és mégis megteszed, akkor ott nincs szeretet.
Mit gondoltok erről?
eh, kérdező, én konkrétan arra gondolatra is izgulok, ha maradandó hegeket, nyomokat hagy rajtam, akit szeretek, szóval abszolút valid számomra, hogy ennek a párja is létezik..
ráadasul az anál még csak nem is ez a téma, egyáltalán nem törvényszerűek azok a problémák, amik nálad felléptek, valószínűleg ilyen szempontból szerencsétlen a genetikád
Kérdező, teljesen igazad van és nagyon értelmesen fogalmazol
az anál kockázatos bárhogyan is védik az itt kommentelők, de mivel mindenki maga dönti el mit vállal, így csak azt tudom mondani: hajrá ha ez minden vágyuk!
nekem is volt szerencsém nem egy pasihoz, aki erőltette a témát
nem is lett belőlük életre szóló kapcsolat
Ez az egész kérdés egy propaganda…
Sajnos femináci a kérdező.
Engem lassan 4 éve heti rendszerességgel dug a barátnőm felcsattólhatóssal, van hogy 22 centissel.
És néha kifejezetten tágítani is szokott…
Semmilyen problémám nem származott még belőle.
Még a bélgáz visszatartásával sincs gondom, nem hogy a széklettel.
Teljesen olyan az ánuszom mint annak akinek értintetlen.
A normál sima szexnek is van egy csomó veszélye, én le sem feküdnék a helyedbe senkivel, egy csomó kockázattal jár...
Nemkívánt terhesség, nemi betegségek, stb...
Ha félsz a kockázatoktól, ne csinálj semmit :D
Ha férfi lennék, a barátnőmet az utcára sem engedném ki, nehogy elüsse őt valami... Kockázatok lesnek ránk minden tetőről :D
Én szeretem az anált. A csajomat is. Ezért nem csináljuk egyfolytában,és mindig van előjáték is,és sikositó.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!