Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg létezik olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezik olyan, hogy egy szép, jó alakú, értelmes nő szexuálisan el van hanyagolva?

Figyelt kérdés
2021. jún. 20. 16:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
23%
Igen, mert olyan az igénye, vagy mert "apáca", vagy mert domina-megközelíthetetlen.
2021. jún. 20. 20:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

igen. magamból és a barátnőimből kiindulva gyakoribb, mint alapból gondoltam volna, főleg régóta tartó kapcsolatokban.

kb 8 éve vagyok a barátommal, de egy pár éve nagyon kevés a szex, pedig annó a tipikus "mint a nyulak" ment vagy 4-5 évig. amikor összeköltöztünk, szinte rögtön megcsappant, jelenleg hetente/2hetente 1 az átlag 😕 persze, lehetne rosszabb is, de a libidómhoz napi min 1 passzolna és az önbizalmamnak rendesen odatesz, hogy jóval kevésbé kíván a barátom, mint én őt. ráadásul semmi különös oka nincs rá, most is ugyan olyan jó az alakom, ugyan úgy csinosan öltözök, a kapcsolatunk (a szexen kívül) kb jobb mint valaha... rohadtul kiábrándító a gondolat, hogy ennyi, rámunt 😭

2021. jún. 20. 22:43
 13/14 anonim ***** válasza:
43%
#12 esetleg nem lehetne újdonságot belecsempészni? :)
2021. júl. 1. 10:44
 14/14 kisördög1 ***** válasza:
0%
Igen és hidd el nem veled fogja bepótolni!
2021. júl. 1. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!