Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik női láb tetszik nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik női láb tetszik nektek srácoknak jobban?

Figyelt kérdés

A hosszú vékony, amilyen a modelleknek van:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Vagy az akár kicsit rövidebb, de izmosabb (nem túl izmos), sportos:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Vagy mi számít nektek jó női lábnak?

Képet is linkelhettek.

2021. jún. 20. 13:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
67%
A második típus is bejön, de inkább az első.
2021. jún. 21. 15:08
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más tetszik. Én nő vagyok, vékonynak szoktak titulálni, de van a combomon is meg a fenekemen is némi izom+zsír. Soha nem volt rá panasz. Hiszen akinek nem ez tetszik, az nem is kezd ki velem. Vannak akik a molett nőket helyezik előre, akiken van mit fogni. Másoknak a fent linkelt nádszál lábak tetszenek.

Hidd el csajszi, lesz akinek tetszeni fog a lábad!

2021. jún. 21. 15:18
 23/26 anonim ***** válasza:
52%
A tengerpartos!
2022. ápr. 25. 00:27
 24/26 anonim ***** válasza:
Utolsó kép.
2022. ápr. 25. 11:02
 25/26 anonim ***** válasza:

A felkínált variációk közül inkább az izmosabb. Amúgy egyik sem rossz!

A lényeg az arányokban rejlik: hosszú láb, vékony boka, izmos vádli, formás comb, ami ideális. Alapvető vékonyság és feszes izmok! A táncosnőknek a legszebb, kiváltképp a balerináknak. (Ha nekiállnék képeket linkelni, annak nem lenne vége... :D ) Sok futónak is igen szép lába van.

2022. ápr. 26. 00:12
 26/26 anonim ***** válasza:

Még annyit füznék hozzá (#25 hsz), hogy volt olyan lány, akibe csakis az elképesztő gyönyörű lábai miatt voltam gyakorlatilag szerelmes...bármit felvett, látszott, hogy brutal labakkal bír, de amikor megláttam csinosabban felöltözve, magassarkú + rövid szoknya, kész, meghaltam. Még feszes farmerban is vadító volt látni, ahogy a magassarkútól befeszülve kidomborodik kőkemény vádlija, de pőrén látni, vagy valami kihívóbb/merészebb sejtelmes harisnyában, merénylet ellenem! Szívem a torkomban zakatol... Szinte felkavar. Annyira csodálatos formák, arányok, hajlékonyság, nöiesség, és erő! Feszülő izmom a vékony csontokon. Szóval, vannak kissé mániákus lábrajongók. A modellek kecses edzetlenebb lábaiban is látom az erotikát, de van az a típus, amitől teljesen el vagyok ragadtatva. És igyekszem úgy megnézni, hogy ne vegye észre túlzó csodálatom. Valószínű bolondnak tatrana ha tudná mi játszódik le bennem ilyenkor. Lehet kicsit off, bocsánat, elkalandoztam ;)

U.i;Adjatok a körítésnek, mutassátok, ha szépnek találjátok! Van valaki akinek az épp olyan tetszik, mint a tiéd ;)

2022. ápr. 26. 01:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!