Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ferfiak, ti elnetek ugy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, ti elnetek ugy egy novel egy evig, hogy kozben nem vagytok szerelmesek es nem is kivanjatok?

Figyelt kérdés
2021. jún. 19. 21:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
10-es igazad van. Sok ilyen kapcsolatot lehet latni. Toljak a bevasarlokocsit, vagy setalni a plazaban es tol ures a szemuk. Ki vannak egve az eletukben.
2021. jún. 20. 19:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egy jelentős részük meg csak ki sincs égve, hanem eleve ilyen volt. Ezt látta az anyjától/apjától, ebben nőtt fel, ezt örökölte.
2021. jún. 20. 19:41
 13/16 A kérdező kommentje:
Lehet, h a szerelem nem is elofeltetele a kapcsolatoknak? Meg mindig gazdasagi kozosseg?
2021. jún. 20. 20:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem véletlen, hogy nálunk a házasság szó töve a ház, vagyis a közös ingatlanvagyon.
2021. jún. 20. 22:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Lenne az az ok amiért igen.

Most is hasonlóban vagyok. Nem kívánom, nem vagyok szerelmes.

2021. jún. 23. 06:59
 16/16 A kérdező kommentje:
15-os es akkor miert vagy vele? Anyagi haszon?
2021. jún. 23. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!