Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag férfiak milyen gyönyörű nőkkel szexelnek. Nem? Ez a Kendra Lust is eszméletlen jó nő.
Én azt tartom jónak ebben a témában, hogy ezek mézes mázas nők és nem férfigyűlölők, meg fogyatékos, szellemileg alacsony színvonalon lévő hisztigépek.
Igaz hatalmas az igényük, de a férfi legalább jól érzi magát velük.
Mosolygós, vidámak.
Mert ezek a magyar nők csak a gondot okozzák, semmi mást.
Veszekedést, kinlódást, lenézést. Pedig közöttük is van jó test bőven, csak az ész meg a lélek borzalmas.
Szerintem nagyon szép.
Köszönöm. Adja a jó isten. Inkább kimennék külföldre egy nőies nőhöz akár EGYETLEN nőhöz, mint egy nárcisztikus magyar személyhez, aki nem tudja mit akar hónapokig ismerkedik, gondokat okoz, miközben a pénzes férfiaknak jobbnál-jobb élete van. Igaza volt annak a nőnek itt a gyakorin, aki azt írta, hogy amíg nincs elég pénz és felmutatásra váró dolgok, addig felesleges foglalkozni a nőkkel. Lehet hogy ez nem tetszik sok férfinak, de igaza volt és őszinte.
Én még szép nőt átlagfizetésű ember mellett nem láttam.
Nem is fogsz... Te mit tudsz nyújtani?
Miért állna le veled egy átlagon felüli nő?
Akkor menj ki külföldre. Sokan megtették. Mi tart vissza?
Én is megtettem 23 évesen és addig direkt nem ismerkedtem, mert tudtam, hogy úgyis elmegyek. Idekint pedig szinte meg is ismerkedtem a jelenlegi férjemmel, aki csodálatos.
De mit akarsz átlag alatti Olcsójánosként a fullos nőktől?
Nem veszed észre, hogy Jancsibohóc vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!