Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert lehet az, hogy egy 40...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert lehet az, hogy egy 40 eves ferfi akarmilyen temahoz gyakran fuz szexhez kapcsolodo megjegyzeseket es vicceket?

Figyelt kérdés
Olyan fura hogy barmi a tema mindig eszebejut valami ilyen. Pedig van felesege.
2021. jún. 19. 16:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#7 Akkor elnézést mindenkitől! Biztos már az öregség jele és rossz a szövegértésem. Pisa teszten bukás!

Nem kívánok tovább vitázni, nekem ez jött le belőle!

Üdv.

2021. jún. 19. 19:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért sértődött meg a 7-es.

Na de azt mondják, hogy ez olyankor van, ha vmi nem stimmel. Tehát erekció problémák, ilyesmi.

Tudod, aki tudja, az csinálja, aki nem tudja, az beszél róla.

2021. jún. 19. 19:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Jómagam is ezt csinálom, természetesen bizonyos határokon belül, hogy senki számára ne legyen sértő. Ehhez azért nem árt egy bizonyos fokú intelligencia, különben nagyon bunkó perverznek nézik az embert, mint ahogyan azt az előttem hozzászólók is leírták.
2021. júl. 12. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!