Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Volt hogy már észrevettétek, hogy bejöttök a párotok fiútesójának?
Figyelt kérdés
Miből vettétek észre? Nektek bejön? Hogy kezelitek?2021. jún. 19. 16:15
2/5 anonim válasza:
Igen, észrevettem ahogy néz, sőt egyszer amikor ketten voltunk megfogta a fenekem, nadrágon keresztül mutatta, hogy áll neki.
3/5 anonim válasza:
Igen. Egy igazi tahó volt a csávó, kb 15 évvel idősebb mint én (18-19 voltam) részeges, elviselhetetlen, kínos ember. Később kiderült, hogy az öccse akivel együtt voltam se sokkal különb. Abból vettem észre, hogy bámult, tipikus méregető fejjel, és utalgatott. Exem egyáltalán nem próbálta leállítani. Nagyon nem tetszett, undorodtam tőle, és az is zavart, hogy exem le se sz@rja. Próbáltam figyelmen kívül hagyni. Részben az elmeteg családja miatt szakítottam később exemmel (de bőven volt más oka is).
4/5 anonim válasza:
Nem. Onnan, hogy a tesóm pasija, voltaképpen családtag.
Mint egy unokatestvér.
Teljesen aszexuális.
Nem is kezelem másképp, és ha ilyen célzást, mozdulatot tenne, arról tudna a tesóm is.
5/5 anonim válasza:
Igen, a barátom öccse most kamaszkorban van és megbámul rendesen. A barátom is mondta lehet kicsapja rám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!