Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 4 gyereket szülő nővel lehet még élvezetes szex?
Arra gondolok,hogy nagyon kis lehet tágúlva? Vagy visszaáll érési állapotba a Vagina?
8 éve szülte meg 4.gyermekét.
Korábban elvált hölgyről van szó,nem vele vannak a gyermekei.Egyedül él,mindketten vágyunk egymásra.
Arra lennék kíváncsi hogy jó lehet vele a szex szülés után vagy már nem feszes ilyenkor a hüvelyizomzat?
Vannak gyakorlatok amiket egy nőnek időről időre el kell végeznie, hogy a punci feszes maradjon és az izmai erősek. Erre napi 5 perc elég, nem kell több.
A szülés után főleg ajánlott, ha valaki jó szexet szeretne.
Van egy ismerősöm
5 Gyereket szült természetes úton a 6.at Császárral .
Kegel gyakorlatok csodákra képesek használj hozzá gésagolyót.
De ha sérült a hüvelyek szövete ami miatt renyhe ,nem feszes akkor keress fel egy nőgyógyászt , Van Lézeres helyreállító ,feszesítő kezelés
Én dugtam pl fiatal csajjal, akinek még nincs gyereke, mégis alapból olyan tág volt, hogy 3 ujjam simán becsusszant neki, de talán az egész öklöm is felment volna. Kb semmit nem éreztem belőle a farkammal, mégis baromi jó volt, mert tüzes, és odaadó volt a csaj.
Amúgy nem mindenki tágul ki nagyon szülés után, sőt, olyat is hallottam, hogy van, akit úgy sikerül visszavarni szülés után, hogy még szűkebb lesz, nemhogy tágabb. És mégvalami: ha meglett nővel szexelsz, akinek gyereke is van, oda alapból tisztességes farokméret kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!