Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 4 gyereket szülő nővel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 4 gyereket szülő nővel lehet még élvezetes szex?

Figyelt kérdés

Arra gondolok,hogy nagyon kis lehet tágúlva? Vagy visszaáll érési állapotba a Vagina?

8 éve szülte meg 4.gyermekét.

2021. jún. 18. 17:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
Simán lehet, miért ne?
2021. jún. 18. 17:17
 2/15 LazyJones ***** válasza:
89%
Alighanem lehet. Főleg, ha homoszexuális kapcsolatról van szó, mint a kérdés kategóriája sugallja.
2021. jún. 18. 17:19
 3/15 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ellőtted a kategóriát. :D
2021. jún. 18. 17:29
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
Részletezd a kérdést, ha lehet! Ki nő, ki másik nő, ki férfi, ki ki?
2021. jún. 18. 17:41
 5/15 anonim ***** válasza:
48%
Valószínűleg olyan tág hogy harangozni lehet benne, de talán ígyis valsmivel jobb mint marok marcsa. Csak ha a pujákat is neked kell kitartani az azérz húzós.
2021. jún. 18. 18:23
 6/15 A kérdező kommentje:

Korábban elvált hölgyről van szó,nem vele vannak a gyermekei.Egyedül él,mindketten vágyunk egymásra.

Arra lennék kíváncsi hogy jó lehet vele a szex szülés után vagy már nem feszes ilyenkor a hüvelyizomzat?

2021. jún. 18. 18:23
 7/15 anonim ***** válasza:
54%
Simán lehet:-)
2021. jún. 18. 18:25
 8/15 anonim ***** válasza:
80%

Vannak gyakorlatok amiket egy nőnek időről időre el kell végeznie, hogy a punci feszes maradjon és az izmai erősek. Erre napi 5 perc elég, nem kell több.

A szülés után főleg ajánlott, ha valaki jó szexet szeretne.

2021. jún. 18. 18:54
 9/15 anonim ***** válasza:
59%

Van egy ismerősöm

5 Gyereket szült természetes úton a 6.at Császárral .

Kegel gyakorlatok csodákra képesek használj hozzá gésagolyót.

De ha sérült a hüvelyek szövete ami miatt renyhe ,nem feszes akkor keress fel egy nőgyógyászt , Van Lézeres helyreállító ,feszesítő kezelés

2021. jún. 18. 21:35
 10/15 anonim ***** válasza:
55%

Én dugtam pl fiatal csajjal, akinek még nincs gyereke, mégis alapból olyan tág volt, hogy 3 ujjam simán becsusszant neki, de talán az egész öklöm is felment volna. Kb semmit nem éreztem belőle a farkammal, mégis baromi jó volt, mert tüzes, és odaadó volt a csaj.

Amúgy nem mindenki tágul ki nagyon szülés után, sőt, olyat is hallottam, hogy van, akit úgy sikerül visszavarni szülés után, hogy még szűkebb lesz, nemhogy tágabb. És mégvalami: ha meglett nővel szexelsz, akinek gyereke is van, oda alapból tisztességes farokméret kell.

2021. jún. 18. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!