Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat engem nagyon az a tudat, hogy más pasi dugja a
páromat?
Figyelt kérdés
Egyszer a párom említette, hogy a munkahelyén az egyik pasi nagyon rá van gerjedve. Mondtam neki, hogy szexeljen vele. Ezen eléggé meglepődött, hogy engem nem zavar ha más pasival szexel, sőt baromira felizgat, de tudni akarok minden részletet. Unszolásomra belement a dologba, azóta csinálják rendszeresen. Főleg az izgató a számomra nagyon, ha a pasi a popsiját dugja, amit nekem nem hagy a méretem miatt. Tudom, hogy ez nem szokványos dolog, nem vagyok sub pasi, én szeretem irányítani a dolgokat, de valamiért ez izgat, csak nem értem az okát.
4-es ismét: mondtam igen, azóta nyitottabban flörtöl vele, az üzeneteit is szokta mutatni :)
2021. jún. 18. 16:09
12/26 anonim válasza:
Talán neked ez kell ahhoz, hogy azt érezd, hogy szexuális szabad vagy. Ha az élettársad/barátnőd mással levarratja magát, akkor neked is jogod van kihasználni minden helyzeted, akár prostihoz is mehetsz.
2021. jún. 18. 16:11
13/26 anonim válasza:
Aztán majd ha elkezd érzéseket táplálni a másik faszi iránt meg jobb lesz neki vele a szex, majd lestek,hogy szinglik lettetek.
Nyitott vagyok szexuálisan, de soha nem hagynám, hogy a szerelmemhez más pasi hozzá nyúljon.
2021. jún. 18. 16:31
14/26 anonim válasza:
Jobb lenne, ha szakítanátok, fog még itt érni téged meglepetés... Ebben az esetben meg nem hibáztatom a csajt. Nem lehetsz egy karakán férfi. Én is azt gyanítom, hogy tudat alatt akarod megélni így a fétiseidet.
2021. jún. 18. 16:58
15/26 anonim válasza:
De most komolyan, milyen lehet az a férfi, aki simán hagyja, hogy a csaja csak úgy rendszeresen félrekúrjon? Ráadásul úgy, hogy ezt meg is említetted neki szemrebbenés nélkül? Miért van ezen az oldalon ennyi aberrált, lelkisérült "férfi" ?
2021. jún. 18. 17:08
16/26 anonim válasza:
Nincs ezzel baj. Mi is ilyen házasságban élünk a feleségemmel lassan már 8 éve. Igaz, én szubmisszív vagyok. Én nem léphetek félre, sőt még vele is csak akkor szexelhetek, amikor ehhez kedve van. Ami viszonylag ritka, lévén hogy más férfiak rendesen kielégítik. Őrjítő a gondolat, hogy másokkal olyanokat csinál, amiket nekem nem hagy. Amikor egy randira indul dögös ruhában, és odaszól nekem valamit arra utalva, hogy egy másik férfi miatt néz ki ilyen jól.. utána kiosztja a feladataimat itthon, amiket megcsinálok amíg őt a másik férfi dugja.. az egy elég nagy érzelmi hullámvasút. De imádjuk
Nem lehet hogy mégis van egy kis szub hajlamod?
2021. jún. 18. 17:10
17/26 anonim válasza:
Ja hát igen, akkor ti tényleg csak névlegesen vagytok férfiak.
2021. jún. 18. 17:17
18/26 anonim válasza:
Engem is izgatnak az ilyen gondolatok. Többször fordult meg a fejemben milyen jó lenne barátnőmmel egy cuckold kapcsolat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!