Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb/legizgibb szexuális élményetek? Hogy történt?
Figyelt kérdés
Légyszi ne lőjjétek el azt a poént, hogy 6-ban megbasztak matekból... Köszi :D2021. jún. 18. 11:31
1/10 anonim válasza:
5-ben megba$ztak töriből 😁
Egyébként egy wellnessmedencében volt a legizgalmasabb, mert az alacsony elválasztó fal másik oldalán egy mamika ült
2/10 anonim válasza:
Gimi végén a banketten este megmasszíroztam a tanárnő csodaszép lábfejeit, talpait nyáron, mert fájt neki. Aztán odáig fajult, hogy ott este megqrtam egy teremben az asztalon. Előbb punciba élveztem, aztán gumi nélkül seggbe. Leszopott a popsi után. Gondolkodás nélkül leszopta a seggeben járt farkamat.
3/10 anonim válasza:
nagyság max. az hogy egy 13 évvel idősebb nővel lefeküdtem
legizgibb az hogy egy 21 éves szűz lány csodálatos orált adott
a meg nem valósultak is lehettek volna izgalmasak: egyszer fesztiválon kevés beszélgetés után mentünk sátorra, ám nem volt óvszerem ezért nem történt semmi + egy lánnyal neten ismerkedve meglátogattam vonatozással az Alföldön, első este akció, de nem állt fel... ezek is izgik lettek volna és ha csak egyik összejön máshogy alakul az életem
30F
4/10 anonim válasza:
Amikor az unokanővérem bikiniben bepisilt a zuhany alatt, mielőtt magára engedte a vizet... azóta pisiszex imádó vagyok.😃
5/10 anonim válasza:
Hármas a barátnőm egyik barátnőjével... magam se tudom hogy történt. Kissé részegek voltunk. Viszont amikor leesett h itt bizony hármas lett, akkor ezerrel felment bennem az adrenalin és kiment a pia :D Csajok meg élvezték, volt egy kis smár is köztük, egy picit fogdosták egymást, oldódtak a gátlások, de semmi extra ezen a téren.. viszont nekem nagyon jó volt, élveztem és izgató volt, h 2 csaj egyszerre dolgozik a szerszámon
6/10 anonim válasza:
Egyszer a párom fenekemet nyalta miközben verbálisan aláztam az anyja ránk nyitott és elnevette magát. Ez valamiért hogy látott így minket izgató volt nekem.
7/10 anonim válasza:
Amikor anyud mondta, használd a fenekemet is!
8/10 anonim válasza:
#1 és #2 története a jobbak eddig.
9/10 anonim válasza:
A legjobb baratnőm, kb 8 évve baratnők vagyunk, egyszer náluk aludtam, es amig elment orvoshoz (terhes volt) addig szétqurt a barátja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!