Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szopásnál mi a kedvenc befejezésetek, ha szájba élvez a srác vagy ha arcra?
Figyelt kérdés
2021. jún. 17. 22:17
2/11 anonim válasza:
nem szoktam leszopni a páromat mivel nekem ez nem jön be :|
3/11 anonim válasza:
A lényeg hogy ne a hajamba menjen, arra nagyon háklis lennék. 🙂
4/11 anonim válasza:
Hajra, szembe ne máshol nem gond, de a legegyszerűbb a gumiba. Ha szájba akarja akkor meg ne húzódozzon utána ha csókról van szó.
5/11 anonim válasza:
Ahova csak akarja :) csak a hajamra nem engedem
6/11 anonim válasza:
Ha nincs közel csak "félig", és utana szexelünk.
8/11 anonim válasza:
Arcra csak otthon engedem most már, de amúgy izgi.
De többnyire számba megy, az a legtisztább, le lehet nyelni, nem kell törölgetni sehonnan
9/11 anonim válasza:
2-nekem is volt egy csajom aki nem falta be...minden csajt megdugtam mellette aki megállt...azután már csak olyan barátnőim voltak akik oráloztak, így mellettük nem dugtam meg minden csajt, csak néhányat...szerintem van tanulsága a dolognak :D
10/11 anonim válasza:
Gyakorlatilag bárhova, de úgy az igazi, ha többesben történik és sorban élveznek a számba 😍😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!