Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sokkal könnyebb kövér nővel szexuális kapcsolatot létesíteni,mint egy normál alkatúval?
Én nem ezt tapasztalom sajnos.....
Mindkét nem véleménye érdekel.
Köszönöm az aggodalmad, én jól érzem így magam. Soha az életben nem volt semmilyen egészségügyi problémám. Fittnek érzem magam, erősnek, nem vagyok egy otthonülős, ne aggódj értem :) majd ha bármi problémám lesz aggódok én magamért. Addig még ugye van 20-25 évem ahogy mondod 🤪Addig meg élvezem így az életem 😊
Van már egy 1 éves egészséges kisfiam, akivel szintén hízás mentes és problémamentes terhességem volt.
Nyugalom 😬😁
3-aska.
Bizony ez így van ahogy te mondod.
Én bizony egyetértek veled, mert én most pont társkeresésben vagyok, és azt tapasztalom, hogy a csinos, vékony nőkért bizony kűzdeni kell.
Ma annyira nagy lett az elhízás kis hazánkban, hogy a vékony csinos nő, és a jóképű, arànyos testalkatú férfi, bizony kuriózum lett.
40 fölött sajnos a férfiak is úgy néznek ki, mintha lenyeltek volna egy görögdinnyét.
Én azt tapasztalom, hogy ez egy nőnek sem tetszik.
Az e miatt fellépő libidó csökkenésről már ne is beszéljünk.
Ma a jóképű, sármos, pocaktalan férfi, szinte csodának számít a piacon.
Ahogy a vékony, szép, kis mellű, falat popsijú nőcskék is.
Egyre kevesebb van belőlük. Ha néha felszabadúl egy egy, akkor az meg pillanatok alatt elkel.
Lehet ezzel vitatkozni, de akkor is ez az igazság.
Igaz, hogy így van, hölgyeim, Uraim?
A magad szemszögéből igazad van.De ahogy te a kis mellű,falat popsijú nőket tartod szépnek,én a hatalmas fenekű,óriási pocijú,vastag combú nőket tartom esztétikusnak,vonzónak.Tudom,hogy ez sokkal ritkább,mint a te ízlésed..
Azért jó,hogy nem egyforma mindenkinek az ízlése......
Ez az egyik, a másik, hogy nő semmiképp nem mondhatja, hogy 120 kilósan mindenki 90 kilónak nézi. A nők test -zsír összetétele teljesen más mint a férfiaké.
Amíg egy 80 kg os férfi vékonynak számít, addig egy 80 kg os nő, már sajnos kövérnek számít.
Férfiaknál előfordúl, hogy valaki erős csontozatú, izmos, húsos, és emiatt 10-15 kilóval kevesebbnek tűnik, mint amennyi, de nőknél ez nem lehetséges.
Az meg végképp nem, hogy 120 kilót valaki 90 nek néz.
Ez még férfibe is nehéz. Ott is csak 10-15 kilót lehet elmiskárolni.
De végül is, ha téged ez nyugtat meg, és ettől nagyobb az önbizid, akkor semmi baj.
Akkor ez így teljesen jól van, hisz tudjuk, hogy az önbizalom nagyon fontos a társkeresésben.
A "hölgyeim"et kisbetűvel írtad, az "uraim"at pedig naggyal. Micsoda hímsovinizmus!
16.
Semmiféle hímsovinizmusról nincs szó.
Egyszerűen csak helyesírási hiba, és figyelmetlenség. Itt elég könnyű hibákat véteni sajnos, többszöri ellenőrzés mellett is.
Egyébként meg teljesen heteró, tehát nő párti vagyok. Ennyi.
12.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!