Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30-40 koruli pasik! Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-40 koruli pasik! Mit gondolnatok ha egy 18-19 eves lany zavarba jonne toletek mindig?

Figyelt kérdés
De ennek ellenere sokat nezne ratok, aztan elkapna a fejet ha eszrevennetek.
2021. jún. 17. 13:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%

hogy érdeklem, s flörtölnék vele örömmel

ha van viszonzás, tovább is lépnék

hol ez a lány?

2021. jún. 17. 13:24
 2/12 anonim ***** válasza:
33%
Hogy nagyon gyerekes.
2021. jún. 17. 13:25
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Azt, hogy aranyos. Én is kezdeményeznék nála. 32F
2021. jún. 17. 13:26
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Nyitnék felé, és ha úgy alakulna, nem zarkóznék el előle :)
2021. jún. 17. 13:33
 5/12 anonim ***** válasza:
Azt hogy a 30-40 éves pasiknak már van annyi rutinjuk, tapasztalatuk hogy észre vegyék bejönnek a csajnak. Aki előtt zavarban vagy már az is látja. Ha akarsz tőle valamit akkor vedd elő a mosolyod is és dobj fel magaslabdákat a társalgás során amit le tud csapni - ha akar tőled valamit (ez egyáltalán nem biztos, ettől még lehet nem tetszel neki, vagy nem akar félrelépni stb.).
2021. jún. 17. 14:19
 6/12 anonim ***** válasza:
Hogy megdugnám, ha tetszik....
2021. jún. 17. 14:50
 7/12 anonim ***** válasza:

Hogy vonzódik hozzám, de még nagyon kis ártatlanka, így nem akarnám összetörni azzal, hogy valami komolytalanba kezdek vele. Komoly meg nyilván nem lenne.

De én ilyen rendes gyerek vagyok, a 99% megdugná simán.

2021. jún. 17. 15:59
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha tetszene bepróbálkoznék nála.
2021. jún. 17. 16:16
 9/12 anonim ***** válasza:

"Komoly meg nyilván nem lenne."

Miért? Nekem volt már kapcsolatom ilyen korú lánnyal és nem volt semmi gond. Nyilván a többség még nem elég érett, de van aki igen. Egy próbát megérhet. 32F

2021. jún. 17. 16:19
 10/12 anonim ***** válasza:

"Miért? Nekem volt már kapcsolatom ilyen korú lánnyal és nem volt semmi gond. Nyilván a többség még nem elég érett, de van aki igen. Egy próbát megérhet. 32F"

Mert idősebb vagyok nálad pár évvel. És volt dolgom nálam sokkal fiatalabb nővel, de egyrészt 18 évesn még nagyon gyerek (nekem még 32 évesen is az lett volna), másrészt ahogy telnek az évek, egyre kevésbé vágysz egy olyan nőre, akinek fogalma nincs, mit akar, aki még nem nőtt fel ahhoz, hogy ne ez a "bámulom, de elkapom a tekintetem" érettségi fokon legyen.

Mert ez nem a szexben fog gondot okozni, hanem az élet minden más területén is.

Persze, én is azt hittem, hogy majd mekkora király lesz egy ilyen fiatal csajjal, de gyorsan kiderült, hogy kb pont a szex az egyetlen, ami működik közöttünk, minden másban csak a gond van

2021. jún. 17. 16:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!