Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40 koruli pasik! Mit gondolnatok ha egy 18-19 eves lany zavarba jonne toletek mindig?
hogy érdeklem, s flörtölnék vele örömmel
ha van viszonzás, tovább is lépnék
hol ez a lány?
Hogy vonzódik hozzám, de még nagyon kis ártatlanka, így nem akarnám összetörni azzal, hogy valami komolytalanba kezdek vele. Komoly meg nyilván nem lenne.
De én ilyen rendes gyerek vagyok, a 99% megdugná simán.
"Komoly meg nyilván nem lenne."
Miért? Nekem volt már kapcsolatom ilyen korú lánnyal és nem volt semmi gond. Nyilván a többség még nem elég érett, de van aki igen. Egy próbát megérhet. 32F
"Miért? Nekem volt már kapcsolatom ilyen korú lánnyal és nem volt semmi gond. Nyilván a többség még nem elég érett, de van aki igen. Egy próbát megérhet. 32F"
Mert idősebb vagyok nálad pár évvel. És volt dolgom nálam sokkal fiatalabb nővel, de egyrészt 18 évesn még nagyon gyerek (nekem még 32 évesen is az lett volna), másrészt ahogy telnek az évek, egyre kevésbé vágysz egy olyan nőre, akinek fogalma nincs, mit akar, aki még nem nőtt fel ahhoz, hogy ne ez a "bámulom, de elkapom a tekintetem" érettségi fokon legyen.
Mert ez nem a szexben fog gondot okozni, hanem az élet minden más területén is.
Persze, én is azt hittem, hogy majd mekkora király lesz egy ilyen fiatal csajjal, de gyorsan kiderült, hogy kb pont a szex az egyetlen, ami működik közöttünk, minden másban csak a gond van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!