Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti szeretitek szagolgatni a lányok popóját?
Figyelt kérdés
2021. jún. 17. 04:55
2/8 anonim válasza:
Igen. Nagyon is. En az erosebb popsi es puncimillatra is nagyon betudok indulni. 21F
4/8 anonim válasza:
Igen, főleg mikor kakil egy nagyot. Meg imádom az összes gusztustalan testrészét, váladékát is. Fogadok, annyi beteg ember írt már erre az oldalra ilyeneket, hogy teljesen hihető amit leírtam, és szinte már normális h vannak ilyen retardáltak.
5/8 Gabipasika válasza:
Igen persze, de sokan nem engedik.
Persze mikor szép tiszta, finom, illatos... Semmi perverzió... Maga a a segglyuk is nagyon tetszik nekem.
39/F
7/8 Noren1989 válasza:
Anélkül el sem tudok aludni...
8/8 anonim válasza:
Csak úgy nem szoktam, de amikor ráül az arcomra és úgy nyalom a punciját, akkor az orrom pont a popsilyukába fúródik és olyankor izgató érezni az illatát. Ha elélvezett, utána ott is szoktam kényeztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!