Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Melyik a kedvenc pózotok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Melyik a kedvenc pózotok?

Figyelt kérdés
Szeretitek ha a lányt irányítjátok és minden pózban benne van?
2021. jún. 16. 09:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

#9:

Akkor ezt csúnyán benézted, igazi, 190/90, kopasz, hetero férfi vagyok!

Valamikor boxoltam, már nem csinálnám, így azt nézem! ;)

2021. jún. 16. 09:39
 12/19 anonim ***** válasza:
Kutya, lovagló
2021. jún. 16. 09:43
 13/19 anonim ***** válasza:

#11. Nem arra mondtam haver csak a nők mondjak mindig hogy nem nézni akarják..

Én meg csinalom a boxot;)

2021. jún. 16. 09:56
 14/19 anonim ***** válasza:
Mértékkel izgató az irányítás, tetszik. A kedvenc póz a kutya, látom a popsit közben. Ugyanígy mikor pucsít és a puncit popsit tudom hátulról kényeztetni.
2021. jún. 16. 10:04
 15/19 anonim ***** válasza:
*nyelvemmel kimaradt a végéről bocsi.
2021. jún. 16. 10:04
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Lo- póz 😂

Szóval amikor a hasán fekszik, kissé nyitott combokkal, aztán mögé lopódzok, a jobb kezemmel a csipője alá nyúlok, egészen a csiklójáig, azt elkezdem finoman izgatni, majd enyhén megemelem a csípőjét, popsiját és ráfeküdve hátulról behatolok....😉

2021. jún. 16. 10:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Vonzó, csinos, tüzes, nyitott partnerrel az összes :)
2021. jún. 16. 10:44
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi a neve a poznak, amikor a no hason fekszik, és kinyomja a fenekét hátra, én pedig mogotte fekszek, és úgy dugom a punciját. Tehet akár egy párnát is az öle alá, vagy tartja magát, mindegy. Ez olyan kutyapoz, csak a no ugyebár le van nyomva az ágyra. Imádom, amikor ebben dolgozhatom meg a not, és teljesen megorulok, amikor látom és érzem, hogy minden egyes nyomásnál a fenekét is osszenyomom.

Ezen felul még a jo oreg misszi, amikor a nő jol felhuzza a lábait kinyujtva, vagy épp én tartom a kezemmel. Olyankor meg a romantikus hangulat, hogy látod a not, szemkontaktus, meg tudod csokolni, látod a cicit, akár tudod markolászni is, viszont lehet kicsit durvulni is.

De természetesen ezeken felul minden pozt élezek.

30F

Ja és UI, igen, szeretem ha kicsit irányíthatom a csajt, és enyhén dominálhatok rajta. Viszont az nagyon jo, ha a csaj is mer kérni, hogy csináljuk ilyen meg ilyen pozban.

2021. jún. 16. 11:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Mindegyik IS
2021. jún. 16. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!