Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Melyik a kedvenc pózotok?
#9:
Akkor ezt csúnyán benézted, igazi, 190/90, kopasz, hetero férfi vagyok!
Valamikor boxoltam, már nem csinálnám, így azt nézem! ;)
#11. Nem arra mondtam haver csak a nők mondjak mindig hogy nem nézni akarják..
Én meg csinalom a boxot;)
Lo- póz 😂
Szóval amikor a hasán fekszik, kissé nyitott combokkal, aztán mögé lopódzok, a jobb kezemmel a csipője alá nyúlok, egészen a csiklójáig, azt elkezdem finoman izgatni, majd enyhén megemelem a csípőjét, popsiját és ráfeküdve hátulról behatolok....😉
Nem tudom mi a neve a poznak, amikor a no hason fekszik, és kinyomja a fenekét hátra, én pedig mogotte fekszek, és úgy dugom a punciját. Tehet akár egy párnát is az öle alá, vagy tartja magát, mindegy. Ez olyan kutyapoz, csak a no ugyebár le van nyomva az ágyra. Imádom, amikor ebben dolgozhatom meg a not, és teljesen megorulok, amikor látom és érzem, hogy minden egyes nyomásnál a fenekét is osszenyomom.
Ezen felul még a jo oreg misszi, amikor a nő jol felhuzza a lábait kinyujtva, vagy épp én tartom a kezemmel. Olyankor meg a romantikus hangulat, hogy látod a not, szemkontaktus, meg tudod csokolni, látod a cicit, akár tudod markolászni is, viszont lehet kicsit durvulni is.
De természetesen ezeken felul minden pozt élezek.
30F
Ja és UI, igen, szeretem ha kicsit irányíthatom a csajt, és enyhén dominálhatok rajta. Viszont az nagyon jo, ha a csaj is mer kérni, hogy csináljuk ilyen meg ilyen pozban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!