Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma lefeküdtem egy 62 éves nővel,23 éves férfiként.Mennyire gyakori ha az izgalomtól össze vissza spricceltem mindent?
Kertészeti munkával foglalkozik a családi cégünk.Van pár alkalmazottunk de én is dolgozok velük.Ma hívott minket egy idősebb nő, hogy sok minden lenne a kertjében, fűvágás, faágak metszése,darabolása.Kimentem egyedül.Elsőnek normális ruhában fogadott,mivel kicsit sportosabb vagyok a fizikai melótól, meg néha edzek is ha meló utána nem vagyok fáradt, láttam hogy végigmért mikor odaértem.
Miközben vágtam a füvet valami nyáriasabb egybe részes ruhába átöltözött, úgy jött ki a kertbe.Megnéztem azért én is.Mondta hogy meleg van, igyak meg egy colát.Ekkor próbálkozott be, sajnos elveszítettem a fejem és én is kezdeményeztem.Majd pár perc és már mentünk be a házba, de itt már annyira izgultam, hogy szinte remegtem.Észrevette,mondta tusoljak le, utána menjek be a szobájába.Többet nem akarok erről írni részleteibe, de már voltam többször lánnyal, de ami itt volt, azt nem is tudom leírni pontosan.Annyiszor elélveztem, meg annyi jött, hogy még ő is azt mondta, ennyit még sosem látott.
Merjek ezután még neki írni sms-t, vagy hagyjam a fenébe?
Lehet azt hitte nincs tapasztalatom, és most jót nevet magában?
Nincs itt semmi látnivaló emberek! Oszoljanak!
Te meg hívd fel, beszélj vele, és élvezd az élet adta ajándékodat!
Egész jó kis sztori, nekem tetszett, bár eléggé le vagyok fárasztva a meló miatt. Azért én a helyedben kissé kiszíneztem volna...pld: amikor májfoltos keze a mellkasom érintette, ráncos ajkai az ajkaimra tapadtak, úgy éreztem hogy a nadrágomban életre kelt erőteljes, szexuális energia, egy kisebb várost képes lenne legalább 3 napig ellátni árammal.
S a beteljesülés pillanatában, magom a szélrózsa minden irányában szállt, nyomában szivárványhidak nyíltak. El sem merem képzelni, milyen lesz ha végre behatolok porlepte, ám váygtól epedő csúnyájába
Nyilván élek a gyanúpérrel hogy a sztorid kamu, de ha tényleg igaz, akkor használd ki az időt, ne töprengj azon mit gondolhat. Hívd fel! :D :D :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!