Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ma lefeküdtem egy 62 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma lefeküdtem egy 62 éves nővel,23 éves férfiként.Mennyire gyakori ha az izgalomtól össze vissza spricceltem mindent?

Figyelt kérdés

Kertészeti munkával foglalkozik a családi cégünk.Van pár alkalmazottunk de én is dolgozok velük.Ma hívott minket egy idősebb nő, hogy sok minden lenne a kertjében, fűvágás, faágak metszése,darabolása.Kimentem egyedül.Elsőnek normális ruhában fogadott,mivel kicsit sportosabb vagyok a fizikai melótól, meg néha edzek is ha meló utána nem vagyok fáradt, láttam hogy végigmért mikor odaértem.

Miközben vágtam a füvet valami nyáriasabb egybe részes ruhába átöltözött, úgy jött ki a kertbe.Megnéztem azért én is.Mondta hogy meleg van, igyak meg egy colát.Ekkor próbálkozott be, sajnos elveszítettem a fejem és én is kezdeményeztem.Majd pár perc és már mentünk be a házba, de itt már annyira izgultam, hogy szinte remegtem.Észrevette,mondta tusoljak le, utána menjek be a szobájába.Többet nem akarok erről írni részleteibe, de már voltam többször lánnyal, de ami itt volt, azt nem is tudom leírni pontosan.Annyiszor elélveztem, meg annyi jött, hogy még ő is azt mondta, ennyit még sosem látott.

Merjek ezután még neki írni sms-t, vagy hagyjam a fenébe?

Lehet azt hitte nincs tapasztalatom, és most jót nevet magában?

2021. jún. 15. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Hozzám is jöhetsz kertészkedni. Jusztika 84
2021. jún. 15. 17:28
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Jól van, Pistike.
2021. jún. 15. 17:30
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Gyere hozzám is levágni a buxust,a férjem úgyis meccset néz a haverokkal.
2021. jún. 15. 17:32
 4/10 anonim ***** válasza:
57%
#3. Hány éves vagy? Ha fiatal vagy én vonulok Hozzád kéklámpával mi úgyis csak unatkozunk rádiózunk..:DD
2021. jún. 15. 17:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nincs itt semmi látnivaló emberek! Oszoljanak!

Te meg hívd fel, beszélj vele, és élvezd az élet adta ajándékodat!

2021. jún. 15. 17:43
 6/10 anonim ***** válasza:
#4 69😉
2021. jún. 15. 17:43
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
Számlát legalább nem kell már adnod
2021. jún. 15. 18:08
 8/10 anonim ***** válasza:
60%
Ez a TIM című Mel Gibson film?
2021. jún. 15. 18:38
 9/10 anonim ***** válasza:
71%

Egész jó kis sztori, nekem tetszett, bár eléggé le vagyok fárasztva a meló miatt. Azért én a helyedben kissé kiszíneztem volna...pld: amikor májfoltos keze a mellkasom érintette, ráncos ajkai az ajkaimra tapadtak, úgy éreztem hogy a nadrágomban életre kelt erőteljes, szexuális energia, egy kisebb várost képes lenne legalább 3 napig ellátni árammal.

S a beteljesülés pillanatában, magom a szélrózsa minden irányában szállt, nyomában szivárványhidak nyíltak. El sem merem képzelni, milyen lesz ha végre behatolok porlepte, ám váygtól epedő csúnyájába

Nyilván élek a gyanúpérrel hogy a sztorid kamu, de ha tényleg igaz, akkor használd ki az időt, ne töprengj azon mit gondolhat. Hívd fel! :D :D :D

2021. jún. 15. 19:10
 10/10 anonim ***** válasza:
64%
Volt már nyugdíj?
2021. jún. 20. 09:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!